Téli edzőmeccsek - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Téli edzőmeccsek

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2017/2018

Tárnok BKSK - Herceghalom SE (megye III.) 1-6 (0-2)
Budaörs, 2018-071-27. szombat 16:00


Összeállításunk: Pintér László - Nagy Dániel, Veszeli Tibor, Czeilinger Zsolt, Nagy István - Hrabina Ádám, Mészáros Tamás - Tóth Tamás, Sárai Ferenc, Váradi Gergő - Vida Péter
Csere: Szabó Zoltán, Ravasz Márk, Takács Patrik, Nagy Attila, Eskulics Dávid, Viszokai János, Pusztai Csaba, Bakó Gábor, Ducsai Donát, Kocsis Martin, Erőss Zsolt, Demján Dénes, Ilyés Attila
Edző: Kaszás Attila

El kell ismerni, hogy idei első felkészülési mérkőzésünkön nem remekeltünk. Az első negyed óra végéig tartott a lendület. Addig mi irányítottuk a mérkőzést, helyzeteket, ziccereket dolgoztunk ki, amiket egytől-egyig ki is hagytunk. 15-20 perc eltelte után feljött ellenfelünk és a félidő közepén megszerezte a vezetést. Ettől kezdve teljesen megváltozott a játék képe. Játékosaink szinte álltak a pályán és mozgás nélkül nem lehet eredményesen játszani. A herceghalmi játékosok gyorsabbak, dinamikusabbak voltak és még a félidő vége előtt kettőre növelték előnyüket.
A második játékrészre Kaszás Attila teljesen lecserélte a csapatot, de az "új" csapat sem produkált többet az elsőnél, sőt... Egy-két helyzetünk ekkor is akadt, de ezek is kimaradtak. Védelmünk sem volt a helyzet magaslatán, ennek következtében kaptunk még két gólt és ellenfelünk is hagyott ki emellett még számtalan helyzetet. A 68. percben sikerült a szépítést megszereznünk. Ducsai húzott kapura, de a menteni akaró védő a labda helyett Donát lábát talaálta el a 16-oson belül. A megítélt 11-est Bakó Gábor értékesítette. Ezzel 1-4 lett az eredmény. A következő percben Bakó Gabi bokája alá fordult és a további sérülést megelőzendő, lejött a pályáról. Mivel az első félidőben játszott játékosok a levezetés után már átöltöztek, az utolsó 20 percet emberhátrányban játszottuk végig és még két góllal lettünk "gazdagabbak". Az utolsó - 6. kapott - gólunk után már nem volt folytatás. A játékvezető lefújta a mérkőzést.

Kaszás Attila: - Idei első nagypályás mérkőzésünket játszottuk, ahol igazából nem számít az eredmény és elsősorban nem is ezért vagyok elégedetlen, hanem a mutatott játék miatt. Jelen pillanatban itt tartunk a felkészülésben és megállapíthatjuk, hogy van honnan fejlődnünk. A felkészülést nem régen kezdtük, sok van még hátra, ezért messzemenő következtetéseket nem vonnék le ebből az első mérkőzésből. Dolgozunk tovább. Az ellenfél csapatának gratulálok és sok sikert kívánok!

Tárnok BKSK - Pereg SE (megye II.) 5-1 (2-1)

Diósd, 2018-02-03. szombat 14:30


Összeállításunk: Pintér László - Nagy Attila, Veszeli Tibor, Nagy Dániel, Nagy István - Sárai Ferenc, Mészáros Tamás, Viszokai János, Váradi Gergő - Ilyés Attila, Vida Péter
Csere: Szabó Zoltán, Ducsai Donát, Kürti Viktor, Pusztai Csaba, Tóth Tamás, Demján Dénes
Gólszerzőink: Ilyés Attila, Viszokai János (11-esből), Vida Péter, Ducsai Donát, Kürti Viktor

Mire a mérkőzés elkezdődött, éppen elkezdődött egy sűrű hóesés is, ami a műfüvön nem a legszerencsésebb tényező. A pálya talaja csúszós lett, de érdekes módon még így is egy élvezhető mérkőzés alakult ki. Játékunk nagyot javult az elmúlt hetihez képest. Az első félidőben kiegyenlített volt a játék. Mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, amit mi használtunk ki egy picivel jobban. A második játékrészben már fokozatosan mi kerültünk fölénybe és ez gólokban is megmutatkozott. Három szép góllal és több elszórakaozott helyzettel nőttünk ellenfelünk fölé és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést az eggyel magasabb osztályban játszó Pereg ellen.

Kaszás Attila: Az időjárás nem volt kegyes hozzánk. Játékosaimnak gratulálok a hozzáállásukért!

Tárnok BKSK - Perbál SC (megye III.) 2-2 (1-1)

Diósd, 2018-02-10. szombat 15:00


Összeállításunk: Pintér László - Demján Dénes, Veszeli Tibor, Viszokai János, Nagy István - Czeilinger Zsolt, Kürti Viktor, Mészáros Tamás, Váradi Gergő - Vida Péter, Ducsai Donát
Csere: Ravasz Márk, Pusztai Csaba, Nagy Dániel, Bakó Gábor, Takács Patrik
Edző: Kaszás Attila
Gólszerzőink: Váradi Gergő, Nagy István

Az első negyedórában mezőnyben sokat és pontosan járattuk a labdát, ezzel irányítottuk a mérkőzést. A 18. percben viszont Perbál hagyott ki egy óriási helyzetet. 20 perc után teljesen kiegyenlített lett a mérkőzés és a színvonalra sem lehetett panasz. Mindkét csapat előtt adódtak helyzetek és végül egy jól eltalált 18 méteres szabadrúgás után Pintér Lacinak kellett maga mögé nyúlni. A vendég vezetést még a félidőben sikerült kiegyenlíteni egy szép Váradi Gergő góllal.
A második félidőben folytatódott az élvezetes, kiegyenlített játék. Mindkét csapatnak sikerült gólhelyzeteket teremteni, de ezek kimaradtak. Az utolsó 20 perc viszont egyértelműen a mienk volt. Számolatlanul alakítottuk ki a helyzeteinket és rendre el is rontottuk őket. Úgy is fogalmazhatnék, hogy a perbáli kapus kivédte a szemünket. Volt, hogy egymásután háromszor is visszapattant hozzánk gólhelyzetben a labda, végül mégis a kapus nyert. A 78. percben végre sikerült megszereznünk a vezetést. Nagy István a félpálya környékéről lógott meg egy elcsípett labdával. Lövésébe a kapus még belekapott, de védeni nem tudott. Két perccel a vége előtt sikerült Perbálnak az egyenlítés.
Jó csatát és igazságos döntetlent hozott harmadik felkészülési mérkőzésünk.

Kaszás Attila: - Gratulálok mindkét csapat játékosainak. Nagyon jó edzőmérkőzést sikerült játszaniuk.

Videó a mérkőzés góljairól:

Martonvásár SK (megye I.) - Tárnok BKSK (elmaradt)

Martonvásár, 2018-02-20. kedd 19:00Tárnok BKSK - Pátyi SE (megye III.) 4-3 (2-3)

Diósd, 2018-02-24. szombat 14:00


Összeállításunk: Ravasz Márk - Czeilinger Zsolt, Veszeli Tibor, Viszokai János, Pusztai Csaba - Sárai Ferenc, Hrabina Ádám, Kürti Viktor, Váradi Gergő - Ilyés Attila, Vida Péter
Csere: Mészáros Tamás, Tóth Tamás
Edző: Kaszás Attila
Gólszerzőink: Viszokai János 20', Váradi Gergő 45', Vida Péter 52', Ilyés Attila 78'

Napsütéses, de csípős szél kíséretében hűvös időben került lejátszásra a mérkőzés. Ráadásul az eleje most sem sikerült fényesre. Az első 10 percben támadtunk, irányítottunk, és két gólhelyzetet is elszúrtunk. Aztán az első pátyi támadás után megkaptuk első gólunkat, amit pár perc múlva egy újabb követett. Negyed óra sem telt még el, amikor már kétgólos hátrányba kerültünk. A félidő közepén pontrúgás után sikerült a szépítés. Kürti Viktor szögletét követően Viszokai Jani 8 méterről fejelt a pátyi kapuba. A félidő hajrájában még egy-egy gól esett. A 43. perc pátyi gólt, a 45. perc pedig Váradi gólt hozott. Gergő 18 méterről erős, jól helyezett lövéssel szerzett védhetetlen gólt. Középkezdésre már nem volt idő.
A szünetben Kaszás Attila alapos fejmosásban részesítette játékosait. Azt kérte, hogy küzdjenek meg végre a labdákért és fussanak, mozogjanak sokkal többet, mint azt az első félidőben tették. Az ellenfél kapuja előtt pedig sokkal jobban öszpontosítsanak. Nem véletlen kérte ez utóbbit sem, mert az első játékrészben rengeteg helyzetünk maradt kihasználatlanul emiatt.
Szerencsére használt az eligazítás, hiszen a második félidőben sokkal összeszedettebben és sokkal nagyobb lendülettel játszott csapatunk. Váradi Geri vezérletével szemre is szépen játszottunk és egyértelműen jobbak voltunk ellenfelünknél. Ekkor is maradtak ki helyzeteink, igaz ellenfelünknek is, de két gólt azért szereztünk, amivel magunk javára fordítottuk az eredményt. Mindkét gólunk Váradi nagyszerű beadása után született. Egyenlítő gólunknál Vida Peti kezelte le a beadást és 7 méterről lőtt a kapuba, győztes gólunknál pedig Raul vette át a labdát és két látványos csel után helyezett a hálóba 10 méterről.
Jövő szombaton már a bajnoki pontokért fogunk játszani ugyan ezen a műfüvön. Magam részéről abban bízom, hogy azon a mérkőzésen a második félidőben nyújtott játékot láthatjuk majd a csapattól!

Pátyi SE (megye III.) - Tárnok BKSK 2-3 (0-0)

Páty, 2018-03-211. vasárnap 11:00


Összeállításunk: Pintér László - Czeilinger Zsolt, Veszeli Tibor, Nagy Dániel, Pusztai Csaba - Viszokai János, Hrabina Ádám - Bakó Gábor, Mészáros Tamás, Nagy István - Vida Péter
Csere: Ravasz Márk, Sárai Ferenc, Demján Dénes, Eskulits Dávid
Edző: Kaszás Attila
Gólszerzőink: Sárai Ferenc, Vida Péter 11-esből, Hrabina Ádám

Ezen a hétvégén szünetelt a bajnokság, de csapatunk kihasználta a bajnoki szünetet és nem töltötte tétlenül a vasárnap délelőttöt. Másodszor játszottunk felkészülési mérkőzés ezen a télen Páty ellen. Mint ahogy az első találkozó, úgy ez is jó mérkőzést és jó csatát hozott, ami hasznára válhat a továbbiakban mindkét csapatnak. Kiegyenlített, döntetlen körüli játékot láttunk, amit végül szoros mérkőzésen sikerült megnyernünk.

Kaszás Attila: - Szenzációs pályán, nagyon jó körülmények között játszottunk. Nagyon hasznos mérkőzés volt, ami minkét csapat további bajnoki szereplését jól szolgálhatja. Jó csapat ellen játszottunk. Sok sikert kívánunk nekik a további bajnoki szereplésükhöz!
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz