Tavaszi edzőmeccsek - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tavaszi edzőmeccsek

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2018/2019
Nagytétényi Kohász  (BLSZ III.o.)- Tárnok KSK 1-3 (0-1)
Budatétény, 2019 február 03 - vasárnap 14:30

Összeállításunk: Pintér László - Nagy Attila, Nagy Dániel, Veszeli Tibor, Nagy István - Bakó Gábor, Csibrik György - Sárai Ferenc, Péter Krisztián, Vida Péter - Ilyés Attila
Csere: Czeilinger Zsolt, Váradi Gergő, Demján Dániel, Demján Dénes
Edző: Kaszás Attila
Gólszerzőink: Péter Krisztián, Ilyés Attila, Vida Péter

Kaszás Attila: - Érezhető volt, hogy lassabban pörögtünk, mint ahogy szoktunk. Fejben és mozgásban is lassabbak voltunk ezen az első felkészülési mérkőzésünkön. Nincs messze már a bajnoki rajt sem, ezért növeljük a felkészülés intenzitását is. Csak szűk kerettel megyünk az edzőmérkőzésekre, mert a fiatalabb játékosaink az U20-as tornán vesznek részt rendszeresen, így ma is játszottak. Az edzőmérkőzésekre 14-15 emberrel állunk ki. A csapatban nagy változások nincsenek. A jó hír, hogy Váradi Geri ma először (tavaly őszi bajnokság elején megsérült) pályára lépett és a 2. félidőt végig játszotta. Sárai Feca az őszi amerikai túrája után visszatért és szintén egy félidő erejéig, pájára lépett.

**********************
                                                                                                                                    
Tárnok KSK - Pereg SE ( Pest megye II.o.)
Diósd, 2019 február 10 - vasárnap 12:00
Elmaradt, mert ellenfelünk lemondta a mérkőzést.
A következő találkozó - ezt a mérkőzést pótlandó - február 14.-én lett volna, amit Pereg szintén lemondott.

**********************
Tárnok KSK - Herceghalom ( Fejér megye II.o.) 2-2 (2-0)
Budaörs, 2019 február 17 - vasárnap 16h

Összeállításunk: Pintér László - Nagy Dániel, Veszeli Tibor, Hrabina Ádám, Demján Dénes - Ilyés Attila, Czeilinger Zsolt - Sárai Ferenc, Bakó Gábor, Nagy István - Vida Péter
Csere: Csató Ferenc, Demján Dániel, Takács Patrik, Váradi Gergő
Edző: Kaszás Attila

Játékosainknak mérkőzéshiányuk van, hiszen eddig egyetlen felkészülési mérkőzést vivtak, azt is 2 héttel ezelőtt. Azóta kétszer próbáltunk Pereg ellen játszani, de az utolsó pillanatban ellenfelünk lemondta mindkét találkozót. Sajnos ez meg is látszott játékosaink teljesítményén. A mérkőzésen inkább csak felvillanásaink voltak. A mérkőzésen igazságos döntetlen született. Az első félidőben mi voltunk némi mezőnyfölényben és nyertük is ezt a játékrészt 2-0-ra. Herceghalomnak is voltak helyzetei, de Pintér Laci nagyon jól helytállt a kapuban. Megjegyzem nekünk is volt kimaradt helyzetünk. A második játékrész nagy részében viszont ellenfelünk játszott jobban és sikerült az egyenlítés is. A hajrában ismét fölénybe kerültünk, de két helyzetünk is kimaradt, sőt az utolsó percekben ismét Pintér Laci bravúrja kellett a döntetlen megőrzéséhez.

Kaszás Attila: Nagyon kellett ez a mérkőzés, hiszen edzőmeccs tekintetében igencsak deficitesek vagyunk. Azt gondolom, hogy ezért is szolgálta jól ez a mérkőzés a felkészülésünket.  
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz