Tavaszi - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tavaszi

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2016/2017 > Statisztikák
Tavaszi szezon
Ilyenkor, amikor egy idénynek vége, érdemes talán tallózni egy kicsit a statisztikai adatokban. A számok nem szoktak csalni és sokat elárulnak egy bajnokságról, egy idényről, vagy egy csapatról. Megpróbálom bemutatni speciális nézőpontból a bajnokságunkat. A fő nézőpont természetesen felnőtt csapatunk. Van itt többek között "Hazai tabella", "Idegenbeli tabella", "Első félidei tabella", stb. Akár komoly következtetéseket is le lehet vonni ezekből a mutatókból, de csak úgy szórakozásból is érdemes böngészni. Jó szórakozást hozzá!
Kezdjük talán az "Általános tabellával", hiszen mégis csak ez a fő kiindulási pont. Őszi 4. helyhez képest itt  a dobogó 3. helyén végeztünk és ami érdekes, hogy az őszi bajnok és a bajnokság végső győztese - Diósd - csak 4. lett.
Hazai tabella és az idegenbeli tabella azt mutatja, hogy a tavaszi idényben őszhöz képest, most voltunk eredményesebbek hazai pályán úgy, hogy a 2. Dabassal szemben 1 mérkőzéssel kevesebbet játszottunk ekkor itthon. Idegenbeli teljesítményünk viszont visszaesett. 50%-os teljesítményünk csak a 6. helyre volt elég tavasszal.
Hazai tabella
Idegenbeli tabella
Az első és második félidőkben nyújtott teljesítményeinket összehasonlítva egyik félidőre sem lehet panaszunk. Az 1. félidők alapján első, a 2. félidő alapján második helyen végeztünk. Milyen érdekes dolog is a statisztika. Ha a két félidő pontjait összeadnánk a csapatoknál, akkor a bajnokság tavaszi szezonját mi nyertük volna 27 ponttal a 26 pontos Dabas előtt. Persze ez csak játék a számokkal, de mindenesetre érdekes.
Első félidei tabella
Második félidei tabella
Még egy utolsó tabella, ahol az első öt helyezett csapat egymás elleni eredményeit vettem figyelembe. Talán ez a tabella támasztja alá leginkább, hogy miért is nem sikerült dobogón végeznünk. Az élcsapatok közül ugyanis, csak a Dabast tudtuk legyőzni, igaz, őket nagyon magabiztosan 3-0-ra idegenben. Ezen kívül Diósdon szereztünk még 1 pontot. Kiskunlacházán és Délegyházán vereséget szenvedtünk. A felsorolásból viszont az is kiderül, hogy ezek ellen a csapatok ellen kivétel nélkül idegenben léptünk pályára a tavaszi szezonban.
Tabella az első öt helyezett egymás elleni eredményei alapján
Pár napon belül elkészülök egy ennél bővebb statisztikával, ami a teljes 2016/2017-es bajnokság elemzése lesz az összes eredmény figyelembevételével. Ebben már a játékosok egyéni teljesítménye is meg fog jelenni.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz