Nyári edzőmeccsek - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Nyári edzőmeccsek

Bajnokságok 2019/2020 > FELNŐTT

Flavus Velence (Fejér m. I.oszt) - Tárnok KSK 2-2 (1-1)
Velence, 2019-07-20. szombat 10:00

Gólszerzőink: Tóth Tamás, Hrabina Ádám


Összeállításunk: Pintér László - Hrabina Ádám, Veszeli Tibor, Csibrik György, Pusztai Csaba - Czeilinger Zsolt, Csoma Bálint, Sárai Ferenc, Tóth Tamás, Nagy István - Vida Péter
Csere: Váradi Gergő, Fagyal Bertalan, Szász Károly, Száraz Gyula, Demján Dénes, Barki Milán, Kormos Erik, Okumus Mert, Czeilinger Balázs, Takács Patrik

Edző: Kaszás Attila helyett Stencinger Norbert

Stencinger Norbert: Egyenrangú ellenfelek voltunk a megye I. osztályban nagy terveket tápláló Velence otthonában. Jó mérkőzést játszottunk, ami nagyon jól szolgálta felkészülésünket.
Tárnok KSK - Nagytétényi Kohász (BLSZ II.oszt) 0-0
Tárnok, 2019-07-27. szombat 10:00

Összeállításunk: Pintér László - Száraz Gyula, Veszeli Tibor, Pusztai Csaba, Demján Dénes - Czeilinger Zsolt, Szász Károly, Takács Patrik, Fagyal Bertalan, Ruzsinszki Dávid - Vida Péter
Csere: Farkas Márk, Kormos Erik, Demján Dániel
Edző: Kaszás Attila

A nyaralások a munkahelyi elfoglaltságok és sajnos a sérülések úgy alakították ma kiálló csapatunkat, hogy a felnőtt keretbe kerülő fiataloknak bőven volt lehetőségük a bizonyításra, bőven kaptak játéklehetőséget. Mondhatom, hogy kitűnően éltek is az alkalommal és bebizonyították, nem véletlenül kerültek a felnőtt keretbe.
Az első félidőben inkább a vendégek kezdeményeztek többet. Támadásaik sűrűbbek és veszélyesebbek voltak a mieinknél. Egy-egy bravúros szerelés és Pintér Laci védései is kellettek, hogy ne kapjunk gólt. A második játékrészben fiatal csapatunk fokozatosan átvette a játék irányítását és tetszetős támadásokat vezetve, veszélyes helyzeteket is teremtettünk a vendégek kapuja előtt. Ebben a félidőben Farkas Márk állt be a kapunkba. Kevesebbet kellett játékba avatkoznia, mint az első etapban Pintérnek, de tőle is láttunk szép védéseket, neki is jól sikerült a bemutatkozás a felnőttek között. Stábunk új tagja, Arany Zoltán erőnléti edző is jó munkát végzett, mert az is látszott, hogy játékosaink jó erőben voltak. Az utolsó percekig bírták ennek a jó iramú mérkőzésnek a hajráját is. A két félidő alapján igazságos végeredmény született.

Kaszás Attila: - Felkészülésünket jól szolgálta a mai mérkőzés. Akik itt voltak, mindent megtettek, hogy bizoyítsanak, amihez gratulálok nekik! Nagytéténynek sok sikert kívánok a bajnokságban!                                                                                                                     
Halásztelek FC (Pest m. II.oszt) - Tárnok KSK 5-2 (3-0)
Halásztelek, 2019-08-03. szombat 17:00
Gólszerzőink: Tóth Tamás 2

Összeállításunk: Pintér László - Barki Milán, Veszeli Tibor, Pusztai Csaba, Demján Dénes - Czeilinger Zsolt, Takács Patrik, Hrabina Ádám, Fagyal Bertalan - Sárai Ferenc, Tóth Tamás
Csere: Nagy Dániel, Nagy István, Demján Dániel, Csizmarik Zoltán, Okumus Mert, Száraz Gyula, Váradi Gergő, Kormos Erik
Edző: Kaszás Attila

Az első pillanattól látszott, hogy melyik csapat milyen bajnokságból érkezett. A házigazdák az elmúlt pontvadászatot is ebben a csoportban (megye II.) töltötte, míg mi most érkeztünk egy osztállyal lejjebbről. Ez leginkább abban nyilvánult meg, hogy fizikailag és ennél fogva fejben is gyorsabbak voltak, ezért támadásban és védekezésben is hatékonyabban játszottak nálunk. Támadásaikkal gyakrabban értek fel a kapunk elé és veszélyesebb helyzeteket tudtak teremteni, mint mi. A különbség ellenére isúgy érzem, nem volt 3 gól a két csapat között. Az első 20-25 perc teljesítménye kiegyenlített volt. Mindkét csapat jól szervezte a játékot. A 32. perc hozta a fordulatot, amikor egy kis védelmi megingás után, bizony elkerülhető gólt kaptunk. Ez némi zavart okozott csapatunknál és a fölénybe került Halásztelek a félidő végéig még kétszer volt eredményes.
A második játékrész elején mi játszottunk fölénybe és ígéretes helyzeteket teremtettünk, amik rendre kimaradtak. Sajnos a félidő kozepén megint sikerült elvesztenünk a fonalat és 2 perc alatt két gólt kaptunk. Amérkőzés 75. percében megtört a jég. Újab két szép támadásunk után végre Tóth Tomi kétszer is eredményes volt. 5-2-re feljöttünk. Ezután Hrabin Ádám Gyönyörűen játszotta tisztára magát, de ki tudta hagyni a kihagyhatatlant. A kapu torkában lövése előtt kicsit megpattant a labda és az üres kapu mellé lőtt. Utána is lőhettünk volna még gólt, de a végeredmény már nem változott.

Kaszás Attila: - Hasznos edzőmérkőzés volt, ami jól feltárta, hogy hol tartunk. Köszönjük szépen a lehetőséget, mert egy jó csapat ellen játszottunk ma, akiknek sok sikert kívánunk a bajnokságban!
Tárnok KSK - Kelen SC II. (BLSZ II.oszt)
Tárnok, 2019-08-07. szerda 18:30
Gólszerzőink: Sárai Ferenc, Váradi Gergő, Hrabina Ádám

Összeállításunk: Pintér László - Barki Milán, Nagy Dániel, Csibrik György, Pusztai Csaba - Czeilinger Zsolt, Okumus Mert, Sárai Ferenc - Száraz Gyula, Tóth Tamás, Váradi Gergő
Csere: Farkas Márk, Hrabina Ádám, Csizmarik Zoltán, Csató Ferenc, Ilyés Attila, Demján Dániel, Kormos Erik, Szász Károly, Ruzsinszki Dávid, Veszeli Tibor
Edző: Kaszás Attila

A mérkőzésen két, nagyjából azonos képességű csapat vivott színvonalas mérkőzést. A mérkőzés képe alapján is reális lett volna akár a döntetlen eredmény is. Végül azzal nyertünk, hogy helyzeteinket jobban használtuk ki, mint vendégeink.

Kaszás Attila: - Jó mérkőzést játszottunk egy sportszerű ellenfél ellen. Megint csak azt tudom mondani, hogy hasznos volt mert mindenki pályára lépett. Várjuk a szombatot, amikor egymás után két mérkőzést játszhatunk. Szerencsére nagyon sok játékosunk van, ezért tudtuk bevállalni a két találkozót. Sok sikert kívánunk a Kelennek!
Tárnok KSK - Tárnok KSK
Tárnok, 2019-08-10. szombat 16:30

Ma eredetileg Herceghalom ellen játszottunk volna edzőmérkőzést. Pár nappal ezelőtt Sóskút is bejelentkezett edzőpartnernek. Jó házigazdák szerettünk volna lenni, ezért Sóskútnak is igent mondtunk. Herceghalom ellen 16h30-kor, Sóskút ellen a8h30-kor játszottunk volna az ifiből kiegészülő bővített felnőtt csapattal. Ki gondolta volna, hogy a két csapatból végül egyik sem jön el. Így történt, így két csapatra osztva egymás ellen játszottuk a bajnoki rajt előtti utolsó edzőmérkőzést. Talán annyi előnye volt annak, hogy így alakult, minden játékos sok időt tölthetett a pályán, ami a hőségben nem volt kis teljesítmény. A csapatokon belül a játékosok menet közben olyan formában is cserélődtek, hogy egyik csapatból a másikba is átkerültek, ahogy éppen a tektikai elképzeléseket gyakoroltatta Kaszás Attilla. Ennél fogva sem a pillanatnyi összeállításoknak, sem a gólok nak nem volt jelentősége a mérkőzésen. Annyi biztos, hogy sok gól esett és ebből mindkét csapat alaposan kivette a részét.
A mérkőzés után Kaszás Attilát kérdeztem a felkészülésről és a játékosokról.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz