Felkészülési mérkőzések - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Felkészülési mérkőzések

ARHÍVUM > Hírek > 2012 > Felnőtt

Mérkőzés

Időpont

Helyszín

Tárnok Bolha KSK - Bolha FTSE Tárnok U-19 8-0

2012-07-14 (szombat) 10h

Tárnok, Sportcentrum

Hernád SE - Tárnok Bolha KSK 0-0

2012-07-18 (szerda) 18h30

Hernád

Tárnok Bolha KSK - Gyúró SE 2-1 (1-0)

2012-07-25 (szerda) 18h30

Tárnok, KSK pálya

Edzőtáborozás

2012-07-27-től 07-31-ig

Balatonszemes

Tárnok Bolha KSK - Nagytétényi SE 3-2 (1-2)

2012-08-04 (szombat) 13h

Tárnok, KSK pálya

Tárnok Bolha KSK - Zsámbéki SK 5-0 (3-0)

2012-08-08 (szerda) 18h30

Tárnok, KSK pálya

Tárnok Bolha KSK - Nagytétényi SE 1-0 (0-0)

2012-08-11 (szombat) 10h

Tárnok, KSK pálya

Diósdi TC - Tárnok Bolha KSK 2-0 (0-0)

2012-08-15 (szerda) 18h

Diósd, Diósdi TC pálya

Diósdi TC (NB.III.) - Tárnok Bolha KSK 2-0 (0-0)
2012-08-15 (szerda) 18h, Diósdi Sporttelep

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila - Völgyi Ádám, Panyi László, Veszeli Tibor, Kapcsos Norbert - Gyulay Gábor, Csibrik György, Kun Mihály - Szabó Kristóf, Fehér Roland, Ilyés Gergő
Csere: Családi Attila, Pluhár Bálint, Berényi Ádám, Ungvári Balázs, Lehotka Botond, Farkas Ákos, Szabó Zsolt
Edző: Kovács László

Osztálykülönbség volt a két csapat között, ami leginkább a mezőnymunkában tűnt ki. A hazaiak gyorsabban, erőteljesebben és főleg pontosabban játszottak. Nálunk sok volt az eladott labda amivel sokszor mi hoztuk közvetlenül helyzetbe ellenfelünket. Szerencsére Kasza bravúrjaival ezek nagy részét sikerült hárítanunk. A bajnokságban már a ki nem kényszerített hibákat nem engedhetjük meg magunknak. Az igazsághoz még az is hozzá tartozik, hogy azért nekünk is volt 2-3 óriási ziccerünk, amit nem sikerült értékesíteni.
Vasárnap már bajnoki pontokért játszunk!

********************


Tárnok Bolha KSK - Nagytétényi SE (BLSZ.I.) 1-0 (0-0)
2012-08-11 (szombat) 10h, Tárnok KSK pálya
Gól: Kapcsos Norbert

Tárnok Bolha KSK:
Kaszás Attila (Családi Attila 68') - Völgyi Ádám (Panyi László 55'), Veszeli Tibor, Eke Gábor (Pánczél Sándor 65' - Eke Gábor 75'), Nagy István (Ungvári Balázs 65') - Csibrik György, Gyulay Gábor, Kun Mihály - Szabó Kristóf (Czeilinger Péter 65'), Fehér Roland (Lehotka Botond 66'), Kapcsos Norbert (Berényi Ádám 66')
Edző: Kovács László

Kellemes labdarúgó idő, jó ellenfél, jól szolgálta felkészülésünket a találkozó.
Tétényi helyzettel indult a mérkőzés. A 2. percben baloldalon futott el játékosuk, akinek pontos beadását a tétényi támadó kapunkkal szemben 10 m-ről lőhette, ám Kaszás Attila nem kis bravúrral védte. 5. perc. Kun Misi kitűnő indítását Kapcsos Norbi vehette át és 20 m-ről lőtt, ám lövését a nagytétényi hálóőr védte. 10. perc. Nagy István szintén 20 m-ről veszi célba a vendégek kapuját, ám lövése 1 méterrel kapu fölé száll. 12. perc. Kun Misi ismét a mindig megtalálható Kapcsost indította. Norbi lövését ismét bravúrral háritja a kapus. Az ellentámadásból is egy távoli lövés száll alig mellé. 18. perc. Eke Gábor, Nagy Istvánt indítja a bal szélen. Sövi elfutást követően átívelte a labdát a jobb oldalra, Kun Mihálynak. Misi észreveszi a középen érkező Fehér Rolandot és visszafelé passzolva teszi elé a labdát. Roli 18 méteres erős lövését a léc alól üti ki a vendégek kapusa. Nagyon szépen felépített támadás volt! 21. perc. Ismét Eke Gabi indítja a baloldalon Nagy Istit. Sövi lövése elkerüli a rövid alsó sarkot. Kun Misi nagyon jól és hasznosan játszott a mérkőzésen. Kitűnően irányított, amíg pályán volt. Ez eddig tartott. Sajnos már az előző percekben is verbális csatába került ellenfelével. A 25. percben egy összecsapás kapcsán egyre inkább eldurvult a helyzet, amikor Kovács László lehívta a pályáról. 40. perc. Hossú indítás után került gólhelyzetbe a nagytétényi támadó. A 16-osról ellőtt labda elkerülte a rövid alsó sarkot. 44. perc. Fehér Roland célozta meg távolról az ellenfél kapuját a kitűnően védő kapus ezt a lövést is hárította.
A szünetben Kovács László felhívta a játékosok figyelmét arra, hogy túl sok hibával játszunk középpályán. Sok ebben a zónában az eladott labda. Erre a második játékrészben sokkal jobban oda kell majd figyelni.
50. perc. Ilyés Gergőt, aki már tisztán húzott a kapura, még a 16-os vonala előtt faultolták. (Ez bajnokin pirosat ért volna) A szabadrúgást Kapcsos a sorfalba lőtte. 53. perc. Kapcsos Norbi 40-45 méterről végezhetett el szabadrúgást az oldalvonal közeléből. Szépen ívelt a kapu elé, éppen a hátulról felérő Eke Gábor elé, aki közelről kapu fölé pörgette a labdát. Tíz perccel később a 63. percben szép támadás után Fehér Roland cselezgetett a 16-oson belül, de elesett. Közben a labda Kapcsos Norbert elé került, aki kapura tette. Ilyen a kapus sors. A végig kiválóan védő nagytétényi kapus lábbal akart felszabadítani, de lyukat rúgott. A kapuson túljutó labdát ismét Norbi érte el és immár 2 méterről a kapuba továbbította.
1-0. 68. perc. Panyi Laci Mellett kapura tudott húzni a vendégek csatára, de lövését Kaszás Attila védte. A 75. percben egy összecsapásnál Pánczél Sanyi maradt a földön. A jobb térdét fájlalta. Sajnos nem tudta folytatni a játékot, sőt a saját lábán a játékteret sem tudta elhagyni. Játékostársai vállukon vitték be az öltözőbe. Remélni merem, hogy Sanyi sérülése nem olyan súlyos, mint amilyennek első látásra kinézett! Mielőbbi gyógyulást! Helyette ismét Eke Gábor állt vissza. Az utolsó negyedórában még mindkét csapat vezetett egy-két bíztató támadást, de az eredmény már nem változott.
Mozgalmas mérkőzést játszottunk. Sok szép támadást vezettünk és egynéhány nagy helyzetet is kihagytunk. Ellenfelünk a mezőnyben kitűnően játszott, viszont a kapunkra kevésbé voltak veszélyesek. Ennek ellenére két nagy helyzet előttük is adódott, ám Kaszás Attila mindkétszer bravúrosan hárított. Egy biztos. Csapatunk kellő önbizalommal vághat majd neki az egy hét múlva kezdődő bajnokságnak. Jól sikerült a felkészülés, amit az eredmények is mutatnak. Persze most is azt mondom, hogy ne az eredményekből vonjuk le a következtetést. Amitől inkább bizakodhatunk, az a folyamatosan javuló játékunk, ami az utolsó két mérkőzésünkön mutatkozott meg igazán.
Már csak egyetlen felkészülési mérkőzésünk van hátra. Szerdán az NB.III-as Diósd otthonába látogatunk.

********************


Tárnok Bolha KSK - Zsámbéki SK (Megye.I)
5-0 (3-0)
2012-08-08 (szerda) 18h30, Tárnok KSK pálya
Gól: Eke Gábor, Szabó Kristóf, Csibrik György, Kapcsos Norbert, Lingli Gábor

Tárnok Bolha KSK:
Kaszás Attila - Panyi László (Völgyi Ádám 46'), Veszeli Tibor (Panyi László 70'), Eke Gábor, Nagy István - Gyulay Gábor, Csibrik György (Lingli Gábor 46'), Kun Mihály (Csibrik György 60') - Szabó Kristóf (Kapcsos Norbert 46'), Fehér Roland (Lehotka Botond 56'), Ilyés Gergő (Szabó Kristóf 70')
Edző: Kovács László

Kellemes időben, ideális viszonyok között került sor újabb felkészülési mérkőzésünkre a Komárom-Esztergom megyei I. osztályú bajnokságban szereplő Zsámbéki SK ellen. A csapat a 2011/2012-es bajnokságban az előkelő 4. helyen végzett és így erős ellenfélnek számított.
Vegyük sorra a mérkőzés főbb eseményeit:
Mindjárt a mérkőzés elején az 5. percben Zsámbék előtt adódott ígéretes helyzet. Nagy István nem "kontrollálta" elég hatékonyan a jobb oldalon elfutó zsámbéki támadót, aki faképnél hagyta Sövényt, de igéretes helyzetben mellé lőtt.
15. perc. Sövi egy gólpasszal javított statisztikáján. Jobb oldalról küldött szögletét Eke Gabi "pöckölte" közelről a vendégek kapujába.
1-0. 18. perc. Középpályán Fehér Roland kap egy használható labdát (zsámbéki játékostól) és használja is. Kitűnő ütemben passzol Kun Misihez, aki mélységből indulva éri el a labdát és helyezi a hálóba. 2-0 lehetne, ám Kocsis spori les címén mindezt érvényteleníti. Lelke rajta az egyébként jól bíráskodó játékvezetőnek. 20. perc. Nagy István szerelt a középpályán. A labdát Gyulay Gábornak továbbította. Gyulus mértani pontosságú labdával ugratta ki Ilyés Gergőt. Geri lövése csak centiméterekkel kerülte el a zsámbéki kaput. 30. perc. Ismét Gyulay Gábor indított, ezúttal Szabó Kristófot. Kutya elvitte a labdát védője mellett és parádés mozdulattal lőtte el a labdát a kapus mellett a hosszúba. 2-0. 32. perc. Középpályán vesztettünk labdát, ám az elfutó zsámbéki támadó 20 méterről, ígéretes helyzetben magasan kapu fölé lőtt. 34. perc. Újabb zsámbéki lövés, melyet ezúttal Kasza hárít. 36. perc. Csibrik Gyuri indította a bal szélen Nagy Istvánt. Sövény beadására Fehér Roland érkezett, de már csak vállal érte el a labdát és a kapus védeni tudott. 40. perc. Újabb szép támadásunk után először Szabó Kristóf találta telibe közelről a vendég kapust, majd a kipattanóra érkető Gyurec lövését is védte a hálóőr. A félidő utolsó eseményeként a 45. percben már eredményes volt Csibrik Gyurec. 20-22 méterről bombázott a kapu bal felső sarkába. 3-0. Igazából nem az eredmény volt megnyugtató a félidőre, hiszen a felkészülési mérkőzéseken nem is ez igazából a lényeges, hanem a csapat játéka.
A második félidő eseményeit is mi irányítottuk. Az 53. percben Sövény szögletét Eke Gabi fejeli kapu mellé. 75. perc. A ritka zsámbéki lehetőségek egyike. 18 méteres szabadrúgásuk száll kapu mellé. 80. perc. Szabó Kristóf pontos labdát tálal Kapcsos Norbi elé, aki higgadtan helyezi a kapus mellett hálóba a labdát.
4-0. 82. perc. Újra Kapcsos Norbi juttatja hálóba a labdát, de sajnos mindezt leshelyzetből teszi. Jó szemű játékvezetőnk ezt teljes joggal le is fújja. 85. perc. Az egész mérkőzésen kitűnő teljesítményt nyújtó Gyulay ad ismét kitűnő indítást a középpályáról a folyamatosan megtalálható Kapcsos Norbi felé, aki kitűnően tálal a középen érkező Lingli Gábor elé. Gábor 8 méterről nem hibáz. 5-0. Ez a gól jelenti a végeredményt.
A mérkőzés összegzése képpen csak azt tudom leírni, hogy ez a csapat nagyon jó úton jár affelé, hogy helytálljon Pest megye I. osztályában. Ezen a mérkőzésen látszott a tudatos játék. Mindenki tisztában volt feladatával, tudta, hogy az adott szituációban mit kell tennie. Nagyon jól ötvöződik a csapatban a "bolha fiataljainak" és a "KSK öregjeinek" játéka. Csak gratulálni tudok Kovács Lászlónak és CSAPATÁNAK ehhez a mai teljesítményhez!
Szép számú közönség látogatott ki erre a mérkőzésre is és látszik, hogy máris szeretik ezt a csapatot. Erről jut eszembe. Egyet még meg kell a fiataloknak tanulni és ez a mérkőzés utáni "pacsizás". Bizonyára a bajnokikon már ez is menni fog, hiszen vannak a csapatban akiktől megtanuljátok. A közönség ezt itt elvárja, mert szeret benneteket! Majd meglátjátok!


********************


Tárnok Bolha KSK - Nagytétényi SE (BLSZ.I.)
3-2 (1-2)
2012-08-04 (szombat) 13h, Tárnok KSK pálya
Gól: Nagy István, Ilyés Gergő, Lehotka Botond ill. ?, ?

Tárnok Bolha KSK:
Kaszás Attila - Völgyi Ádám (Panyi László 45'), Veszeli Tibor (Pánczél Sándor 60'), Eke Gábor (Berényi Ádám 55'), Nagy István (Ungvári Balázs 55') - Gyulay Gábor, Csibrik György (Lingli Gábor 60'), Kun Mihály - Szabó Kristóf (Czeilinger Péter 55'), Fehér Roland (Lehotka Botond 55'), Kapcsos Norbert (Ilyés Gergő 55')
Edző: Kovács László

35 C°-os kánikulában, déli 13 órakor került sor a harmadik felkészülési mérkőzésünkre. Játékosaink egy nagyon erős felkészülés (heti 5 edzéssel) első felén voltak túl és a kedden befejeződött 5 napos, talán még keményebb edzőtáborozáson. Tudjuk, hogy ilyenkor (ilyen fizikai terhelés után) az izmok kevésbé engedelmeskednek. Frissességet, robbanékonyságot ilyenkor nem lehet elvárni a játékosoktól. Ezen a mérkőzésen sem történt ez másképpen. Ráadásul még a pokoli hőséggel is meg kellett bírkozni a csapatoknak.
Az első félidőben erősen "fásult" állapotban játszottunk, ellenfelünk viszon friss volt és gyors. Jól játszottak és ezzel igen csak komoly küzdelemre késztettek bennünket és vezetést szereztek. Ezt Nagy Istvánnak még sikerült kiegyenlítenie, de még ugyan ebben a periódusban újabb gólt kaptunk. 1-2. Ez lett a félidei eredmény.
A szünetben a szabadságát töltő Kovács László helyett a kispadon helyet foglaló Szimandl Gábornak sikerült felrázni a játékosokat. Az első félidőben nem volt a csapatnak "vezére", aki szóban és játékban is irányítsa a csapatot. Külön felhívta a játékosok figyelmét, hogy játék közben beszéljenek, irányitsák egymást is. Hatott az edzői intelem és a második félidőre egy egészen más mentalitású csapat állt ki. Kun Misi vezérletével igazi csapattá vált az éppen pályán lévő 11 tárnoki játékos. Így sokkal magabiztosabban és  eredményesebben játszottunk. Átvettük a mérkőzés irányítását, de továbbra is keményen meg kellett küzdeni minden egyes labdáért, hiszen nem ellenfelünk játéka esett vissza, ők továbbra is jól játszottak, hanem a mi játékunk javult fel. A mérkőzés hajrájában tudtunk csak felülkerekedni. A 80. percben Ilyés Gergő egyenlített a 85.-ben pedig Lehotka Botond szinte a gólvonalról fejelte győztes találatunkat. Ennél a gólnál el is szakadt a végig sportszerűen játszó ellenfelünk cérnája és azt hiszem, hogy nem lett volna szükség a mérkőzést végig jól vezető játékvezető pocskondiázására. A vendégek azt reklamálták, hogy Boti lesről érte el a győztes találatot, amiben valóban lehet igazság, ám egy felkészülési mérkőzésen mégsem szokás ezt ennyire vehemensen reklamálni. A két csapat mához egy hétre újra összecsap a tárnoki zöld gyepen. Itt még azért megjegyezném, hogy a pályamunkások kitűnő munkát végeztek, hiszen a játéktér a folyamatos kánikula ellenére is zöldell és kitűnő a talaja! Az újabb összecsapáson újabb kitűnő csata várható. Várjuk és újra szurkoljunk együtt!

********************


Tárnok Bolha KSK - Gyúró SE 2-1 (1-0)

A videót Aradi Béla készítette:

2012-07-25 (szerda) 18h30, Tárnok KSK pálya
Gól: Gyulay Gábor 11-esből, Kapcsos Norbert ill. Gál Tibor


Tárnok Bolha KSK I. félidő: Kaszás Attila - Völgyi Ádám, Panyi László, Eke Gábor, Nagy István - Gyulay Gábor, Csibrik György - Kun Mihály - Szabó Kristóf, Fehér Roland, Ilyés Gergő

Tárnok Bolha KSK II. félidő: Családi Attila - Czeilinger Péter, Pluhár Bálint, Pánczél Sándor, Ungvári Balázs - Lingli Gábor, Farkas Ákos - Szabó Zsolt - Bukor Norbert, Lehotka Botond, Kapcsos Norbert
Edző: Kovács László

Gyúró SE: Szabó Zoltán - Neuvert Sándor, Ruzsinkó Zsolt, Puskás Balázs, Cseprekál Gábor - Csuka József, Csákány Zsolt, Fagyal Bertalan, Gál Tibor - Hartai László, Csákány Gábor
Csere: Huszár Balázs, Albrecht Adrián, Lukács Zsolt, Molnár Károly, Kupi János
Edző:
Schrenck Raymund

Jó iramú élvezetes mérkőzést láthatott a szépszámmal kilátogató közönség. Öröm volt nézni csapatunk erőtől duzzadó, dinamikus játékát. Kivétel nélkül, minden játékos sokat futott. Néha pont e miatt, talán kicsit túl is pörögtek labdarúgóink. Sokszor nem volt türelmük megjáratni a labdát és a támadások túlzott erőltetése miatt gyakran hiba csúszott játékunkba.
Amellet, hogy nagy iramú volt a játék, gólveszélyes helyzetet az első félidőben csak kétszer láthattunk. A 10. percben egy hosszú indítás után Fehér Rolandot buktatták az alapvonal közelében. Bakó játékvezető nem tétovázott, azonnal befújta a jogos büntetőt. A büntető végrehajtója Gyulay Gábor volt, aki magabiztosan, lapos lövéssel szerzett vezetést. 1-0. A félidő végéig ez az eredmény már nem változott, ám helyzetünk azért még volt. A 26. percben Fehér Roli indította egy szép átadással Szabó Kristófot. Kutya tisztára játszotta magát és lőtt. Lapos lövése alig kerülte el a hosszú kapufát.
A második játékrészre még írmagja sem maradt az első félidei csapatunknak. Kovács László a szünetben a teljes csapatát lecserélte. 11 új játékos játszotta végig a második félidőt. A félidő elején alaposan ránk ijesztettek a vendégek. Kétszer kerültek helyzetbe a gyúrói támadók Mindkétszer Családi Attila parádés védése kellett a gól elkerüléséhez. Aztán még a szerencse is mellénk pártolt, mert egy kapu előtti kavarodásban többször is gólszerzési lehetőség adódott a vendégek előtt, ám a labda mindannyiszor elakadt védőinkben és kifelé pattant. A 65. percben növeltük előnyünket. Lingli Gábor nagyon jó ütemű és pontos indítása után Kapcsos Norbi lépett ki és laza bokamozdulattal ivelte a labdát a kapus felett a hálóba. 2-0. Látványos, szép gól volt. A 68. percben ismét Lingli tálalt a szélen felfutó Kapcsos elé. Norbi magasan beadott, ám a labda egy védőről kipattant, és visszakerült Gábor elé, aki kapásból lőtt, ám a lövést Szabó Zoli védte. A 80. percben Csákány Gábor kitűnő beadását közelről fejelte kapura Gál Tibor, amit Családi Atesz bravúrral hárította. A kiütött labda visszakerült a fejelő játékos elé, aki lábbal már nem hibázott és félmagasan lőtt a hálónkba. 2-1. Az utolsó tíz percben már nem változott az eredmény. Dícséret illeti a vendégeket is. Jól és motiváltan játszottak. Így kerekedhetett egy szurkolói szempontból is élvezetes mérkőzés, ami kitűnően szolgálta felkészülésünket.

Gy\'far\'f3 SE honlapj\'e1nak tudósítása a mérkőzésről: Három edzés és egy mérkőzés után látogattunk, az igencsak átszervezett Tárnokra. Kilátogatott szurkolók nem igazán tudták eldönteni, hogy melyik csapat a hazai mert, nálunk is zömmel erről a településről származnak.
Az első félidő inkább a párharcokról szólt, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. Sajnos mégis egy tizenegyes góllal hátrányban kezdtük a második félidőt. Edzőnk minden cserénket pályára küldte, ami rá is fért a társaságra mert ellenfelünk igen csak jól állt erőnlétileg. Második játékrészt támadólag kezdtük, járattuk a labdát, de nem találtuk ezen a fiatal társaságon a fogást. Tárnok kapusa óriási bravúrral védte Neuvert Sanyi fejesét, majd Csóki lövését. Amikor nem volt benne a meccsben akkor ismét gólt kaptunk egy számunkra nem éppen tetszetős távoli lövéssel. Utolsó tíz percre mindent egy lapra téve támadtunk, aminek meg is lett az eredménye mert hogy egy jobb oldali beadást követően Gál Tibi fejelt kapura amit még a kapus védett de a labda ismét Tibi elé pattant aki a kapu közepébe rúgta. Nagyon hajtós, kemény mérkőzésen kaptunk ki de semmi okunk a panaszra mert, helyzetek alapján nyernünk kellett volna.
Gratulálunk, és sok sikert kívánunk Tárnoknak. Vasárnap ismét egy jó csapattal, nevezetesen a Voyage SE- vel játszunk Gyúrón 18:30-kor.

Schrenck Rajmund
: - Ez a mérkőzés minden elemében szolgálta a felkészülésünket. Játékosok megkapták a terhelést, taktikailag is kijöttek a hiányosságok. Minden edzőmérkőzésünk ilyen legyen akkor biztos, hogy a bajnokságra összeáll a csapatunk. Elégedett vagyok a mutatott játékkal és a hozzáállással, de mindenképpen fejlődnünk kell a gyors előre játékban, pontosabban kell passzolnunk a végjátékban, és a helyzeteket gólra kell váltani. Sok sikert kívánok ennek a fiatal Tárnoki társaságnak.


********************

Hernád SE - Tárnok Bolha KSK 0-0
2012-07-18 (szerda) 18h30, Hernád

Tárnok Bolha KSK:
Kaszás Attila - Völgyi Ádám, Panyi László, Veszeli Tibor, Eke Gábor - Kun Mihály, Csibrik György, Farkas Ákos - Szabó Zsolt, Czeilinger Péter
Csere: Családi Attila, Nagy Dániel, Ungvári Balázs, Lehotka Botond, Nagy Renátó
Edző: Kovács László


********************


Tárnok Bolha KSK - Bolha FTSE Tárnok U-19
8-0 (4-0)
2012-07-14 Sportcentrum
Gól: Gyulay Gábor 3, Kun Mihály 2, Szabó Kristóf 2, Szabó Zsolt

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila - Völgyi Ádám, Panyi László, Veszeli Tibor, Eke Gábor - Gyulay Gábor, Csibrik György, Kun Mihály - Szabó Kristóf, Nagy István, Czeilinger Péter
Csere: Családi Attila, Pánczél Sándor, Farkas Ákos, Szabó Zsolt
Edző: Kovács László

Bolha FTSE Tárnok U-19: Pintér László - Szabó Richárd, Czeilinger Balázs, Nagy Dániel, Németh Kristóf - Varga István, Kiss Tamás, Csuka Zsolt, Nagy László - Berényi Tamás, Réti Tamás
Csere: Ravasz Márk, Kürti Viktor, Szász Csaba, Kovács Gyula, Miseta Roland, Viszokai János, Petheő Axel, Magyar Dániel, Varga Richárd
Edző: Szimandl Gábor

Egy kellemes matiné műsor volt ez a mérkőzés szombat délelőtt. Könnyed játék, szép gólok, ez jellemezte felnőtt csapatunk teljesítményét. Szégyellni valójuk azért U-19-eseinknek sincs, pláne ha azt is figyelembe vesszük, hogy közöttük 11 játékos az U-17-es csapat keretéből lett meghíva. A mezőnyt természetesen a felnőttek uralták, de a fiatalok is vezettek egy-két tetszetős támadást. A mérkőzés hajrájában Czeilinger Balu kétszer is ki tudta hagyni a kihagyhatatlant. Igaz a 8 rúgott gól mellett a felnőtt is hagyott ki helyzeteket.
Álljon itt a gólok krónikája: Szöglet után Kun Misi mellel sodorta a kapuba a labdát.
1-0. Gyulay Gabi a kaputól 22 m-re szerzett meg egy eladott labdát. Szép testcsellel játszotta tisztára magát és már csak a kapussal állt szemben. Pintér Laci ebben a helyzetben már tehetetlen volt. 2-0. Völgyi Ádám jobb oldali pontos beadására Szabó Kristóf érkezett és 10-12 méterről laposan lőtt a hálóba. 3-0. A következő beadás szintén jobb oldalról érkezett, Nagy István révén, aki a kapu előtt várt a labdára, ismét Szabó Kristóf volt. Sövi egy kicsit tévedett és labdája kb. fejmagasságban érkezett, ám Kristóf mögé. Szerencsére, hiszen ha pontos a beadás, akkor most szegényebbek lennénk egy parádés gól látványával. Kutya nem tétovázott. Klasszikus ollózó mozdulattal, védhetetlenül lőtt a hálóba. 4-0. Ez jelentette a félidei eredményt, pedig még 15-20 perc hátra volt ebből a játékrészből. Gól mégsem esett. Talán azt gondolták a játékosok, ezt a gólt már úgysem lehet "felülírni' és elment a vállalkozó kedvük.
Szerencsére ez a második játékrészben feledésbe merült és volt vállalkozó, aki mégis csak vállalkozott a góllövésre.
Völgyi Ádám a 16-os oldalvonalának magasságából leadott kemény, szálkásító lövése az időközben a kapuba beállt Ravasz Márkról kijött, pont Kun Misi elé, aki 8 méterről laposan lőtte ki a hosszú sarkot.
5-0. Gyulus kihagyott egy óriási helyzetet, ám 20 másodpercen belül ismét ott volt előtte a lehetőség és ekkor már nem hibázott. Szabó Zsolt a "jobbösszekötő" (ma már ez a kifejezés ismeretlen) helyén szép csellel vitte el a labdát. Beadására kitűnően érkezett Gyulay Gabi, és 6 méterről, laposan, ballal lőtt a kapuba. 6-0. Következő gól is Gyulay Gáboré, aki kívül a 16-os vonalánál lőtte el a labdát. A jól eltalált lövésből gól lett. 7-0. Még mindig volt egy találat hátra. Kun Misi baloldali beadására pontosan érkezett Szabó Zsolt az ötösre és fejjel szerezta a mérkőzés utolsó gólját. 8-0.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz