Felkészülési mérkőzések - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Felkészülési mérkőzések

ARHÍVUM > Hírek > 2012 > U-17

Bolha FTSE Tárnok - Budaörsi SC 1-1
2012-08-15 (szerda) 10h, Tárnok KSK pálya
Gólszerzőnk: Szász Csaba

Bolha FTSE Tárnok:
Pintér László - Miseta Roland, Kovács Gyula, Németh Kristóf, Varga Richárd - Csillik Gábor, Szász Csaba, Czeilinger Balázs - Sárai Ferenc, Balogh Richárd, Nagy István
Csere: Takács Dániel, Petheő Axel, Bilik Krisztián, Czeilinger Zsolt, Viderman Viktor
Edző: Csizly Attila

Csizly Attila: - Ezen a mérkőzésen szerencsére már inkább a Törökbálint elleni mérkőzés II. félidejében nyújtottakra emlékeztetett játékunk. Ügyes mezőnyjátékkal tettük kiegyenlítetté a mérkőzést egy jól futballozó ellenfél ellen.

********************


Bolha FTSE Tárnok - Törökbálinti TC 2-0 (0-0)

Tárnok KSK pálya, 2012-08-12 13h
Gól: Berényi Tamás 2

Bolha FTSE Tárnok: Kürti Viktor - Miseta Roland, Czeilinger Balázs, Viszokai János, Nagy Dániel - Szász Csaba, Bilik Krisztián, Csuka Zsolt - Balogh Richárd, Berényi Tamás, Varga Richárd
Csere: Pintér László, Kálmán Dániel, Demján Dániel, Kovács Gyula, Réti Tamás, Kiss Tamás, Czeilinger Péter
Edző: Csizly Attila

Csizly Attila: - 1-2-3-2-3 felállásban képzeltük el a mai játékunkat, ami azt jelenti, hogy a támadásoknál a szélső védők felfutnak. Ebből sajnos az első félidőben semmi nem valósult meg. Már a középpályán elakadt a játékunk, mert rengeteg hibával játszottunk, nagyon sok labdát eladtunk. Védekezésünk viszont hatékony volt, így ellenfelünk sem tudott zavart okozni a mi kapunk előtt. Kiegyenlített játék után kezdhettük a második félidőt.
A második félidőben saját térfelünkre húzódtunk vissza és innen használtuk volna ki játékosaink gyorsaságát az ellentámadásoknál. Eredetileg a széleken terveztük a támadásokat, de szélső játékosaink rendre lemaradtak. Ami a mérkőzés végeredményét eldöntötte az a mélységi indításaink eredményességének és Berényi Tomi helyzetkihasználásának köszönhető. Tomi három kitűnő indításból kettőt értékesített (nem rossz arány). Első gólját egy kapus feletti átemeléssel  szerezte, amit 18 méterről szerzett, második gólját pedig a kapus mellett "elrakva" szerezte 16 méterről. A bajnokságban sokkal hatékonyabb támadó játékot várok a csapattól. Ezen a mérkőzésen a szélső játékunk nem működött igazán. Ennek feljavulása teheti ezt eredményesebbé.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz