Felk.mérkőzések - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Felk.mérkőzések

ARHÍVUM > Hírek > 2014

Tárnok KSK II. - Viadukt SE-Biatorbágy II. 6-0 (3-0)
Buda
örs, 2014-02-23. 13h

Gólszerzőink:
Bakó Gábor, Csuka József  2, Puskás Balázs, Kelemen László, Neuvert Sándor

Tárnok KSK II.:
Szabó Zoltán - Csuka József (Huszár Balázs), Csákány Gábor, Ruzsinkó Zsolt, Csákány Zsolt (Nagy Attila) - Bakó Gábor, Kelemen László, Ilyés Attila (Neuvert Sándor), Váradi Gergő - Körtvélyesi Ádám, Puskás Balázs, (Gál Tibor)

ABCD tudósítása:
Utolsó felkészülési mérkőzésünket Biatorbágy II-vel játszottuk Budaörsön. Az első pár percet szunyókálva kezdtük. Ez tartott vagy 5. percig. Bakó vetett ennek véget egy bomba góllal. Innentől kezdve viszont látszott, hogy erőben és tudásban is óriási különbség van a két csapat között. Csuka Józsi növelte előnyünket egy fejes góllal. Állandó letámadásnak köszönhetően, ellenfelünk a tizenhatosáról sem tudott kijönni. Kapu előtti kavarodást követően Puskás Balázs elé pattant a labda, aki okosan tekert a hosszú sarokba. Szünetben változtattunk néhány poszton. A második félidő is a mi támadásainkról szólt. Kelemen Laci egy távoli kapufás találattal megszerezte első gólját csapatunkban. Sajnos következett egy nem éppen sportszerű jelenet amikor Váradi Geri lépett volna ki egyedül, de az egyik védő úgy gondolta, hogy egy taktikai szabálytalansággal ezt megakadályozza, ez nála azt jelentette, hogy térd magasságba nyújtott lábbal sérülést okozva. Gerit azonnal le kellet cserélni, csak szurkolni tudunk neki, hogy nem súlyos a sérülése. Még nem lőttünk el minden puskaporunkat. Továbbra is folyamatosan támadtunk és előbb Csuka Jokka duplázott, majd pár perccel a vége előtt, egy távoli lövés a végeredményt jelentette, nevezetesen Neuvert Sanyi szerzett gólt.
Az egész mérkőzés a mi támadásainkról szóltak. Szabó Zoli a hazaadásokon kívül hozzá sem ért a labdához. Jobban koncentrálunk akkor akár két számjegyű is lehetett volna az eredmény. Következő hétvégén nem lesz edzőmérkőzés, a játékosok csapat építő lézer harcon vesznek részt, amit majd egy bográcsozás követ

Schrenck Rajmund: - Ezt a mérkőzést is a helyén kell kezelni. Sajnos sérülés is történt, egy érthetetlen durva szabálytalanságot követően. Gerinek jobbulást kívánunk. Eddig erős ellenfelekkel játszottunk és ez a mai meccs furcsa is volt a csapatnak. Volt, aki szombaton is 90. percet játszott, ez is jelzi, hogy fizikailag rendben van a csapat, mert fáradásnak jele sem volt. Játékosok edzettek rendesen, a mérkőzéseket is komolyan vették. Jól sikerült e a felkészülés? Választ majd az eredményeink adják meg.

A teljes mérkőzés videója:

********************

Tárnok KSK II. - Tordas SE 4-2 (0-1)
Budafok
, 2014-02-15. 15h

Gólszerzőink:
Váradi Gergő 2, Lukács Zsolt, Zsolt, Gál Tibor

Tárnok KSK II.:
Szabó Zoltán - Puskás Balázs, Ruzsinkó Zsolt, Neuvert Sándor, Huszár Balázs - Ilyés Attila (Körtvélyesi Ádám),Csákány Gábor, Kelemen László (Bakó Gábor), Szabó Zsolt (Váradi Gergő) - Gál Tibor, Kupi János, (Lukács Zsolt)
Edző: Schrenck Rajmund

ABCD videója és tudósítása:

Egy jól sikerült sportbál után érkeztünk Budafokra. Tordas csapatával évek óta presztízs csatát vívunk. Tompán fáradtan kezdtük az első félidőt. Egy pontrúgást követően sajnos hátrányba kerültünk. Ezek után sem tudtuk össze szedni magunkat, próbálkoztunk, erőlködtünk, de az éjszakai tánc sokat kivett a játékosokból.
Szünetben szükség is volt a frissítésre. Öt újabb táncos lábú játékos érkezett a pályára. Meglátszott játékunkon a változtatás, lendületesebbek lettünk, pontosabban passzoltunk. Sikerült is gyorsan az egyenlítés! Luki kilépett a védők vonalából és higgadtan passzolt a kapuba. Kisvártatva büntetőhöz kutottunk, amit Száncsó végzett el, de sajnos a büntető kimaradt. Ezek után egy szép Gál emeléssel át is vettük a vezetést. Lassan átestünk a holtponton és szép támadásokat vezetve alakítottunk ki helyzeteket. A Tordasiak elvétve lépték át a fél pályát. Gál pazar gól passza után Váradi Geri bombázott a jobb felső sarokba. Ellenfelünk egy kontratámadásból szépíteni tudott. A lefújás előtt nem sokkal egy – Zsikla Józsi szavaival élve - RRAGYOGÓÓÓÓ akció végén ismét Váradi talált be és ezzel beállította a 4-2-es végeredményt.
Talán nem a legjobb játékunkat mutatva, de magabiztosan nyertünk. Néha kicsit keményen, a játékosok túlpörögve játszottak, de egy preztizs csatának mindig valami hasonlónak kell lennie.

Schrenck Rajmund: - Gyengén játszottunk az első félidőben, amiért egyáltalán nem tudtam haragudni. Tudom, hogy mi volt az oka, hiszen reggel én fuvaroztam haza a játékosokat. Volt, aki 5 km séta után érkezett meg visszeres lábakkal, volt, aki még azon szomorkodott, hogy tíz tombolából semmit nem nyert. Mivel amatőr csapat vagyunk ezért ezek a kis bakik előfordulnak a mi kis életünkben, de ettől függetlenül a második félidőre kijózanodva, néha az életünkért küzdve magabiztos győzelmet arattunk. Külön gratulálok Váradi Geri két góljához, és ismét remélem sok ilyenben lesz része Tárnokon.


********************

Tárnok KSK II. - Unione FC 3-3 (2-1)
Budafok
, 2014-02-08. 15h

Gólszerzőink: Lukács Zsolt, Szabó Zsolt, Gál Tibor

Tárnok KSK II.:
Körtvélyesi Ádám - Nagy Attila, Ruzsinkó Zsolt, Neuvert Sándor, Csuka József, (Huszár Balázs) - Bakó Gábor, (Kupi János), Csákány Gábor, Kelemen László, (Ilyés Attila), Szabó Zsolt - Gál Tibor, Lukács Zsolt, (Kupi János)
Edző: Schrenck Rajmund

ABCD videója és tudósítása
Sikerült ismét egy erős ellenféllel találkoznunk. Számunkra jól kezdődött ez a találkozó Gál Tibi az 5. percben labdát szerzett a tizenhatos vonalánál és önzetlenül kis Luki elé passzolt aki higgadtan gurított ellenfelünk kapujába. Vezetésünk után sem álltunk le és bátran kezdeményezően futballoztunk. Csuka Józsi és Nagy Attila védőként rengeteget segített a támadásokban. Szabó Zsoleszt csak szabálytalanul tudták sokszor megállítani. Ellenfelünk kontráiban viszont mindig benne volt a veszély. Unione megszerezte egyenlítő találatát egy potya góllal. Ádi lábai között vánszorgott be a labda a hálóba. Pár perccel a szünet előtt Szabó Zsolesz szabadrúgásból lőtte a vezető találatunkat. 2-1-es vezetéssel vonultunk pihenőre.
Második játékrész is nagy iramban kezdődött. Védelmünk jól zárt, és a megszerzett labdákat gyorsan játszották fel a középpályásainkra akik remekül indították szélsőinket. Gál Tibi egy nem minden napi találattal növelte az előnyünket. Ellenfelünk kispadjánál is állva tapsoltak, pedig Szabó András és Zoran Kuntics biztos látott már hasonlót. Sajnos ez után már csak a kapkodás maradt, sok labdát eladtunk, érthetetlenül vissza esett játékunk. Unione csapatát rutinos volt NB 1-es labdarúgók alkotják akik ezt a megingást kihasználva egymás után két gólt szereztek és ezzel beállítva a 3-3-as végeredményt. Nagyon kár volt ezért az utolsó 15. percért.

Schrenck Rajmund: - Az utolsó 15. percet leszámítva elégedett vagyok, mert 75. percig szép támadásokat vezettünk, védekezésünk is rendben volt. Bosszantott nagyon ez a kapott két gól és ennek hangot is adtam. Türelmes voltam Ercsiben, és Halásztelek ellen is, de harmadjára már nem tudok az lenni. Edzőmérkőzésen is meg kell tudni tartani az eredményt. Nem arról van szó, hogy lefociznak bennünket, hanem a saját munkánkat tesszük tönkre. Valahogy a bajnoki rajtig orvosolni kell ezt a problémát.


********************

U-21. BFTSE Tárnok - Dorog FC  1-1
Diósd,
2014-02-08.

Gólszerzőnk:
Csillik Gábor

Összeállításunk: Kürti Viktor - Viszokai János, Németh Kristóf, Kovács Gyula, Pusztai Csaba - Czeilinger Péter, Csillik Gábor, Szász Csaba - Süle Soma, Czeilinger Balázs, Sárai Ferenc
Edző:
Szimandl Gábor

Szimandl Gábor: - Mind a két csapat rengeteget dolgozott, tudatosan, gyorsan és óriási sebességgel! Gratulálok mind a két csapatnak, melyek már évek óta remek mérkőzéseket játszanak egymással, legyen az edző,- vagy hajnali mérkőzés

********************

Halásztelek FC - Tárnok KSK II. 2-2 (1-1)
Dunaharaszti, műfű,
2014-02-01. 12h

Gólszerzőink: Puskás Balázs, Lukács Zsolt

Tárnok KSK II.:
Szabó Zoltán (Körtvélyesi Ádám) - Huszár Balázs, (Nagy Attila), Ruzsinkó Zsolt, (Szabó Zsolt), Neuvert Sándor, Csuka József, (Orosz Tamás) - Gál Tibor, (Csákány Zsolt), Ilyés Attila, Csákány Gábor, Kupi János, (Bakó Gábor) - Váradi Gergő, Puskás Balázs, (Lukács Zsolt)
Edző: Schrenck Rajmund

ABCD tudósítása:

Második edző mérkőzésünket Halásztelekkel játszottuk, Dunaharasztiban. Vadonat új műfüves pálya fogadott bennünket, csak sajnos mivel konténeröltözők vannak, a helyszínen derült ki, hogy se fűtés, se fürdés lehetőség. Kicsit ez bosszantott bennünket mivel volt, aki betegségből kigyógyulva, vagy éppen még betegen vállalta a játékot. Sokáig nem rágódtunk a történteken, mert inkább a mérkőzésre koncentráltunk.
A mérkőzés első perceiben inkább csak ismerkedtek a csapatok egymással. Az idő múlásával magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és sorra vezettük a támadásainkat. Ellenfelünknek pontrúgásból adódott néhány lehetősége. Elől Puskás Balázs jól tartotta meg a labdákat, amihez Váradi Geri mindig jól zárkózott fel. Ennek ellenére mégis egy szögletet követően Halásztelek szerezte meg a vezetést. Beadáskor Zoli lehúzta a labdát, de szorongatott helyzetben sajnos kicsúszott a kezéből, ezek után még mindig elrúghattuk volna a labdát, de ellenfelünk csatára előbb reagált és bepasszolta az üres kapuba.
Szerencsére ez nem fogta meg a csapatot és továbbra is kezdeményezőbbek voltunk ellenfelünknél. Puskás Balázs erőszakosan tartott meg egy jól felpasszolt labdát, sikerült lefordulnia és higgadtan gurított a hosszú sarokba.
Szünetben minden csere játékosunk pályára lépett. Volt egy nagyon meglepő változtatás is Szabó Zolit a kapuban Körtvélyesi Ádi váltotta. A második játékrész elején kicsit megzavarodva, kapkodóan futballoztunk, de így sem jelentett ellenfelünk nagy veszélyt a kapunkra. Játékosaink fáradtabban mozogtak és kevesebbet volt nálunk a labda. Labdaszerzéseinkből viszont gyorsan játszottuk fel Lukira a labdát, aki jól és pontosan indította szélsőinket. Sajnos következett egy kritikusabb időszak, és csak Ádinak a kapuban volt köszönhető, hogy nem kerültünk hátrányba.
Ellenfelünk szurkolói emlegették is, hogy nagyon jó kapusunk van! Ezt az időszakot is sikerült átvészelnünk. Lukács Zsolt kapott egy nagyszerű labdát amit kisodródva okosan a kint álló kapus felett a hálóba emelt. Rúgott gólunk után pedig lendületet kapott csapatunk, először Gál Tibi rúgott hatalmas kapufát, majd Neuvert Sanyi lépett ki és emelt a kapus kezébe. Ha ellenfelünk kapujába nem tudunk betalálni akkor rúgunk egyet a sajátunkba. Ismét egy szögletet követően Neuvert szerencsétlen mozdulata az egyenlítést jelentette
Halásztelek számára. Ezek után még egy nagy lehetőségünk volt, Gál vezette zavartalanul a kapusra a labdát, de sajnos a kapu fölé emelte.
Voltak a meccsen nehezebb időszakaink, de összességében elégedettek lehetünk, mert végig támadólag játszottunk a két osztállyal feljebb lévő Halásztelek ellen. Csapatunkról ellenfelünk szurkolói is elismerően beszéltek. Kicsit jobban koncentrálunk akkor győztesen hagyjuk el Dunaharasztit

Schrenck Rajmund: - Érzem a játékosokon, hogy komolyan veszik a felkészülést, hiszen sokan vagyunk az edzéseken, és a mérkőzéseken is. Szoktuk mondani, hogy az edző meccsen nem számit az eredmény, szerintem meg igen. Ezeken a találkozókon is mindenkinek a győzelemre kell törekedni, és ennek szellemében játszottunk végig. Csalódottak is voltunk, mert több nagy lehetőséget kihagytunk, és két potya gólt kaptunk. Hozzáállással elégedett vagyok. Vannak hibák, amiket ki kell javítanunk ahhoz, hogy sikeresebbek legyünk. Ercsiben a 93. percben kaptuk az egyenlítő gólt, Halásztelek ellen a 85-ben. Mind a kétszer pontrúgásból, sokkal jobban kell koncentrálnunk az utolsó percekben! Sikerült egy edzés alatt gyorsan egy kapust is kinevelni, hogy a beteg Zolit tudjuk pótolni. Nem akármilyen teljesítményt nyújtott Körtvélyesi Ádi a kapuban.


********************

U-18. Teremtorna
Dorog, 2014-01-26. 9h

Résztvevő játékosaink: Habos Tamás, Czeilinger Zsolt, Demján Dániel, Viszokai János, Tóth Tamás, Horváth Martin, Süle Ármin, Bara Norbert, Kürti Viktor

Eredmények:
Dorogi FC - III.ker. TVE
1-0
Oroszlány SZE - BFTSE Tárnok
4-1 gólszerzőnk: Tóth Tamás
Dorogi FC - Oroszlány SZE
2-0
III.ker. TVE - BFTSE Tárnok 4-1 gólszerzőnk: Tóth Tamás
BFTSE Tárnok - Dorogi FC
0-6
III.ker. TVE - Oroszlány SZE 2-1

Végeredmény:
1. Dorogi FC
2. III.ker. TVE
3. Oroszlány SZE
4. BFTSE Tárnok

A torna legjobb kapusának Habos Tamást választották.


********************

Ercsi Kinizsi SE - Tárnok KSK II. 3-3 (1-1)
Ercsi, 2014-01-25. 13h
Gólszerzőink: Csákány Gábor, Körtvélyesi Ádám, Puskás Balázs

Tárnok KSK  II.
Első félidő:
Szabó Zoltán - Nagy Attila, Ruzsinkó Zsolt, Neuvert Sándor, Orosz Tamás - Váradi Gergő, Bakó Gábor, Kelemen László, Szabó Zsolt - Csákány Gábor, Lukács Zsolt

Második félidő:
Szabó Zoltán - Csuka József, Ruzsinkó Zsolt, Neuvert Sándor, Huszár Balázs - Csákány Zsolt, Gál Tibor, Puskás Balázs, Kupi János - Ilyés Attila, Körtvélyesi Ádám
Edző: Schrenck Rajmund

Schrenck Rajmund: - Idei első edző mérkőzésünkre nagy létszámban jelentünk meg. Csapatunkban pályára léptek volt Tárnoki labdarúgók is
, Bakó Gábor, Kelemen Laci, Váradi Geri. Csatlakozott keretünkhöz Martonvásárról Neuvert Sándor, és Gyúróról Puskás Balázs is.

Számunkra kedvezően indult a mérkőzés Kisluki önzetlen passza után Csoki gurított az üres kapuba. Vezetésünk után sok hibával játszottunk. Ellenfelünk támadói sokszor kerültek mögénk. Nem tudtuk megtartani a labdákat. Balaskó Iván és Florián Ádám remekül szervezte az Ercsi támadásokat. Nem is úszhattuk meg kapott gól nélkül az első félidőt!
Második félidőre majdnem komplett csapatot cseréltünk. Talán a frissítésnek köszönhető, de itt már sokkal többet volt nálunk a labda tudtunk helyzeteket kialakítani. Sokkal harcosabbak voltunk, a védelem is kevesebb hibával játszott. Mikor nem volt benne a játékban sajnos akkor kaptunk gólt. Ez nem vette vissza a csapatot. Sikerült egyenlítenünk
, Körtvélyesi Ádi góljával. Majd Puskás Balázs okos találatával meg is fordítottuk az eredményt. Pontrúgáshoz jutott ellenfelünk az utolsó percben amit Flórián tekert a kapunk elé, és két játékoson is megpattanva védhetetlenül vágódott a kapunkba.
Egy változatos mérkőzésen igazságos döntetlen született.

Schrenck Rajmund: - Sikerült jól felforgatnom a csapatott, ennek is köszönhető az első félidei zűr-zavar. Nagy változáson megy keresztül a csapatunk, pozitív értelemben. Örülök, hogy létszám gondjaink megoldódni látszódik. Mindenki játszott egy félidőt, igyekeztek is a játékosok. A döntetlen a játék képe alapján reális.

********************

Taksony SE - Tárnok BKSK 2-1 (1-0)
Taksony műfű, 2014-01-25. 12h
Gólszerzőnk: Czeilinger Péter

Összeállításunk: Schön Dániel - Nagy Dániel, Veszeli Tibor, Kovács Gyula, Nagy István - Fehér Roland, Csibrik György, Pluhár Bálint - Czeilinger Péter, Szabó Kristóf, Gyulay Gábor
Csere: Csillik Gábor
Edző: Kovács László

Szimandl Gábor: - A mai napon megtapasztalhattuk, hogy nagyon nehéz az idősebb és rutinosabb labdarúgók ellen játszani, főleg ha azok némi kommunikációs zavarral küzdenek a magyar nyelv terén és inkább anyáinkat emlegették! Ennek ellenére egy hasznos és jó iramú felkészülési mérkőzésen vagyunk túl, amin ugyan számszakilag kikaptunk, de ha leszámítjuk, hogy az első kapott gólunk lesből volt és a második előtt pedig közel 1 méterrel volt kint a labda, akkor nem is rossz a megye 2-es déli csoport listavezetője ellen ez az eredmény! Mivel abba maradtunk, hogy ha kimegy a labda, megállunk, de ez nem mindig működött, hiszen nem volt "igazi" spori, aki ezt érvényesíthette volna, így tovább ment a játék. Ennyi maradt meg bennem ebből a mai mérkőzésből, meg persze a sok-sok futás, nagy akaráa és küzdelem!! Ennél többet talán nem is lehetett elvárni az első mérkőzésen, és ha több lett volna az nem a valós állapotot tükrözné. Készülünk a holnapi, Perbál elleni mérkőzésre.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz