Évzáró - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Évzáró

ARHÍVUM > Hírek > 2012 > Korosztályfüggetlen

2012.06.30.
16h-kor kezdődött a 2011/2012-es bajnokság évzárója. A bajnokság végeztével elmondhatjuk, hogy igen sikeres évet zárt egyesületünk.
U-7. U-9 és U-11. korosztályoknál az eddigiekhez hasonlóan, most sem tűztünk ki konkrét eredmény célokat. Ezeknél a gyerekeknél az a lényeg, hogy megszerettessük velük a sportot és ezen belül a labdarúgást. Lényeg, hogy a játékosan felépített foglalkozásokon jól érezzék magukat az ifjú labdarúgó palánták. Azt gondolom, hogy ezzel nem is volt az idén sem probléma. Ezen felül örömteli, hogy azért itt is bontogatja szárnyait nem egy igéretes adottságokkal rendelkező játékos. Ezen kívül ebben a bajnokságban indult be Tárnokon az első sporttagozatos osztály, amit idén ősszel egy újabb követ majd.
U-13. korosztály. Ők még szintén nem az a kategória, ahol minden áron győzni kell. Idén a Pest megyei 3/4-ed pályás bajnokságban indultunk. Igaz, hogy 7. helyünk csak a mezőny második feléhez volt elég, ám mégis sikernek könyvelhetjük el, hogy a 9. fordulóban 2-1-re legyőztük a későbbi bajnok Diósdot, majd rendkívül szoros mérkőzésen csak 3-2-re kaptunk ki - félidőben még 1-1 volt - Százhalombattától. Budakalász elleni nagy gólarányú győzelmünk (11-3) is nagyszerű fegyvertény volt.
Nagypályás csapataink viszont remekeltek ebben a bajnokságban. U-15. csapat a Pest megyei bajnokságban állt helyt úgy, hogy az alapszakaszból a főtáblára még a kritérium minimumaként az 5. helyen jutott be. A főtáblán aztán egy nehéz sorozat után sikerült még két helyet javítani és így felállni a dobogóra. Gyönyörűen csillogó bronzot szereztünk.
U-17. korosztályban két csapattal is képviseltük magunkat. Egyik csapatunk az NB.II. Közép-Nyugati csoportjában a 8. helyen végzett. A másik csapatunk az u-15-éhez hasonló sikert ért el az NB.II. Közép-Keleti csoportjában és szintén bronzérmes lett. Sok jó képességű játékost láthattunk játszani a bajnokság során ebben a két csapatban.
A 2011/12-es bajnokság legnagyobb sikerét az U-19. korosztály csapata érte el azzal, hogy Pest megye korosztályos bajnoka lett. Róluk azt is tudni kell, hogy ők a bajnokság egyik legalacsonyabb átlag életkorú együttese. Nagyon jól egészítették ki egymás a korosztályuknak megfelelő életkorú, rutinos játékosok és a fiatal, feltörekvő, tehetséges labdarúgók. Nagyszerű ősz után a csapat motorja - Májer Gergő - a Ferencvárosba, a gólzsák Vajda Dániel pedig a REAC-ba igazolt. Az előjelek tehát nem voltak kedvezőek azzal együtt, hogy szorítottunk volt labdarúgóinknak, hogy sikeresek legyenek új csapataikban is. Úgy nézett ki, hogy nélkülük gyengülni fog a gárda, de pesszimizmusunk hiábavaló volt. Hiányoztak, de a többiek kitűnően futballoztak és az ősz végére kivívott első helyet nem csak megtartották, hanem 3 pontról, a végén 6 pontra növelve előnyüket, aranyérmesek lettek.

Korosztályok díjazottjai:
U-7.
Legjobb játékos: Horváth Benedek; Gólkirály: Molnár Hunor
U-8. Legjobb játékos: Molnár Áron; Gólkirály: Somogyi Ádám
U-9. Legjobb játékos: Farkas Márk; Gólkirály: Morvai Milán
U-11. Legjobb játékos: Faragó Balázs; Gólkirály: Csoma Bálint
U-13. Legjobb játékos: Bara Norbert; Gólkirály: Mészáros Tamás
U-15. Legjobb játékos: Czeilinger Zsolt; Gólkirály: Tóth Tamás
U-17. Legjobb Játékos: Nagy Dániel; Gólkirály: Nagy László
U-19. Legjobb játékos: Valczer Csaba; Gólkirály: Fehér Roland
Vándorserleg (legtöbbet fejlődő játékos) idei díjazottja: Czeilinger Balázs (U-17)
Bolha legjobb játékosa (kicsik között): Hoppál Dániel (U-9)
Bolha legjobb játékosa (nagyok között): Farkas Ákos (U-17)

U-19, U-17 és U-15
korosztályos csapataink edzőivel egy héten belül riportok fognak felkerülni honlapunkra, hanganyag formájában. Az edzők értékelni fogják saját csapatuk egész éves teljesítményét.
(SzaTam)

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz