Edzőmérkőzések - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Edzőmérkőzések

ARHÍVUM > Hírek > 2013

Tárnok KSK II - BFTSE Tárnok U21 7- 3
Tárnok KSK, 2013-08-14 - 18h30
Gól:
Szabó János 3, Gál Tibor 2, Lukács Zsolt 2 ill. Süle Soma, Lehotka Botond, Réti Tamás


Tárnok KSK II.:
Huffler István - Huszár Balázs, Tari Attila, Ruzsinkó Zsolt, Orosz Tamás - Ott Ákos, Ilyés Attila, Bakó Gábor, Szabó Zsolt - Gál Tibor, Lukács Zsolt
Csere:
Szabó János
Edző: Schrenck Rajmund


Bolha FTSE Tárnok: Ravasz Márk - Nagy István, Nagy Dániel, Völgyi Ádám, Németh Kristóf - Süle Soma, Pusztai Csaba, Czeilinger Péter, Réti Tamás - Bilik Krisztián, Lehotka Botond
Csere: -
Edző: Szimandl Gábor, Csizly Attila


Az első félidő egyértelmű fölényét hozta a felnőtt csapatnak. A  rutint nem tudták ellensúlyozni a fiatalok sem lendülettel, sem szervezett játékkal, sem akarással. Kívülről úgy tűnt, hogy "megijedtek" attól a ténytől, hogy felnőtt labdarúgók ellen játszanak. Hit nélkül, mondhatni gyáván futballoztak és mindenféle elképzelés nélkül. Ennek egyenes következménye volt a kapott 5 gól.
A második félidőre ez a hozzáállás némileg megváltozott. Egy idő eltelte után már ötletet, elképzelést is felfedeztem az U21 játékában. Gólhelyzeteket, sőt gólokat is sikerült kialakítani és elérni. Lassan a felnőtt játékosok elfáradtak és ekkor már akár az egyenlítés is elképzelhető volt, ám a mérkőzés utolsó tíz percére még egy utolsó rohammal sikerült a Tárnok II-nek bebiztosítani a fölényes győzelmet. A krónikához azért az is hozzátartozik, hogy az első félidőben történt két sérülés miatt a KSK 10 emberrel küzdötte végig a második játékrészt.
A Tárnok KSK II-nek sikerült egy kellemes edzőmérkőzést összehozni, a fiataloknak pedig volt mit tanulni ezen a találkozón.

******************************

Pestszentimre (BLSZ II.) - Tárnok KSK II. 3 - 2
Pestszentimre
, 2013-08-11 - 16h
Gólszerző
ink: Ilyés Attila, Körtvélyesi Ádám


Tárnok KSK II.: Szabó Zoltán, - Huszár Balázs, Szabó Zsolt, Csákány Zsolt, Csuka József - Csákány Gábor, Ilyés Attila, Gál Tibor, Ott Ákos - Körtvélyesi Ádám, Lukács Zsolt
Csere: Bakó Gábor
Edző: Schrenck Rajmund

ABCD tudósítása:

Szokatlan összeállításban pályára lépő csapatunk döntetlen szagú mérkőzésen veszített a hazai pálya előnyét élvező BLSZ II.-es ellenféllel szemben.

Schrenck Rajmund: - Remélem hamarosan mindenki a rendelkezésre fog állni, mert kicsit kellemetlen, hogy nem hozzánk tartozó játékosokkal kell helytállnunk. A játékkal elegedett vagyok, de az eredménnyel nem. Helyzeteinkkel megint nem tudtunk élni, míg ellenfelünk helyzetek nélkül rúgott hármat.


******************************

Tárnok BKSK - BFTSE Tárnok U-21 2-0 (1-0)
Tárnok, 2013-08-08. 19h
Gól: Kun Mihály, Ilyés Gergő


Tárnok BKSK: Szimandl Gábor - Csányi Tibor, Veszeli Tibor, Eke Gábor, Nahaj Gergely - Csibrik György, Fehér Roland, Kapcsos Norbert - Szabó Kristóf, Gyulay Gábor, Ilyés Gergő
Csere: Kun Mihály, Lehotka Botond, Pluhár Bálint, Pusztai Csaba
Edző: Kovács László

BFTSE Tárnok U-21: Pintér László - Németh Kristóf, Nagy Dániel, Kovács Gyula, Nagy István - Czeilinger Péter, Réti Tamás, Sárai Ferenc - Nagy László, Csillik Gábor - Bilik Krisztián
Csere: Süle Soma, Viszokai János, Czeilinger Zsolt, Demján Dénes, Kiss Tamás
Edző: Csizly Attila

A mérkőzés - ezen a rekkenő nyári estén - jól szolgálta egy kemény felkészülési időszak levezetését. A "nagyok" természetesen fölényben voltak és néhány veszélyes helyzetet is kidolgoztak a gólokon kívül. Lőttek két kapufát is. A fiatalok célja a tisztes helytállás volt és ez kitűnően sikerült, nem csak azért, mert a végeredmény is tisztes volt, hanem azért is, hogy tisztességesen küzdöttek és helyenként nagyon ügyesen játszottak.

******************************Tárnok KSK II. - Unione SC (BLSZ I.o) 0-1 (0-1)
Tárnok, 2013-08-07. 19h
Gól: Bódi Ferenc

ABCD tudósítása és videója
Tárnok KSK II.: Szabó Zoltán - Huszár Balázs, Ruzsinkó Zsolt, Tari Attila, Csuka József - Szabó Zsolt, Csákány Gábor, Kupi János, Ilyés Attila - Lukács Zsolt, Gál Tibor
Csere: Hufler István, Csákány Zsolt, Nagy Attila, Bellér Tibor, Körtvélyesi Ádám
Edző: Schrenck Rajmund

Magas szinvonalú, élvezetes mérkőzést játszottun
k a BLSZ I. osztályban hetedik helyen végzett Unione-vel. Két nagyjából azonos játékerőt képviselő csapat gyűrte egymást, sok nagy helyzet nem akadt, talán nekünk adódott több lehetőségünk, ám ezekkel nem tudtunk élni és ellenfelünk egy ritkán látható távoli bombával megszerezte a győzelmet.

Schrenck Rajmund: - Védekezésünk rendben volt , helyzetekig is eljutottunk, de valahogy a gól elmaradt. Ettől a meccstől kicsit többet v
ártam!

Videóősszefoglaló a mérkőzésről:

******************************

Viadukt SE II. - Tárnok KSK II. 1- 6 (0 - 3)
Biatorbágy, Kolozsvári út , 20 néző.
Gólszerző
ink: Szabó Zsolt (2), Ilyés Attila, Gál Tibor, Lukács Zsolt


Tárnok KSK II.: Szabó Zoltán - Huszár Balázs, Ruzsinkó Zsolt, Tari Attila, Csuka József - Csákány Zsolt, Szabó Zsolt, Ilyés Attila, Gál Tibor, - Körtvélyesi Ádám, Lukács Zsolt
Csere: Kupi János
Edző: Schrenck Rajmund

ABCD tudósítása:

Ezúttal egy megyei másodosztályú csapat otthonában ellen léptünk pályára. Noha az időjárás a Szaharát, a pálya talaja a prérit idézte, meglepően jó játtékkal rukkolt elő kissé foghíjas csapatunk. A játék minden elemében jobbak voltunk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki fiatal, sportszerű ellenfelünkkel szemben.

Schrenck Rajmund: - Négy mérkőzésből ez tetszett a legjobban. Sokat passzoltunk, pedig játékra alkalmatlan volt a pálya. Pontrúgásaink szinte mindig veszélyesek voltak. A hat gól ellenére is azt kell mondanom, hogy a helyzet kihasználásunkon javítanunk kell.


******************************

BFTSE Tárnok (U18) - Diósdi TC (U18) 0-2 (0-1)
Tárnok KSK, 2013-08-04. 10h

BFTSE: Kürti Viktor - Czeilinger Balázs, Viszokai János, Eskulits Dávid, Fullmann Dominik - Daka Dominik, Demján Dániel, Bara Norbert, Méreg Benjámin - Tóth Tamás, Baranyi Levente.
Cserék: Habos
Gergely, Székely Bertalan, Süle Soma, Egervári Zsombor, Demján Dénes, Kocsis Martin, Molnár
Edző: Kaszás Attila


Kaszás Attila: Gratulálok ellenfelünk játékához és hozzáállásához, sok sikert kívánok nekik a bajnokságban!

Tárnok Bolha KSK - Nagytétényi SE (BLSZ I.oszt.) 2-1 (0-0, 2-1, 0-0)
2013-0
8-03 10h, KSK pálya
Gólszerzők:
Szabó Kristóf, Gyulay Gábor ill. Tóth Péter

Tárnok BKSK: Pintér László - Csibrik György, Veszeli Tibor, Eke Gábor, Nahaj Gergely - Pluhár Bálint, Kun Mihály, Kapcsos Norbert - Szabó Kristóf, Gyulay Gábor, Ilyés Gergő
Csere: Ravasz Márk, Csuka Zsolt, Pusztai Csaba, Nagy István, Nagy Dániel, Nagy László, Czeilinger Péter, Bilik Krisztián, Fehér Roland
Edző: Szimandl Gábor

Rekkenő hőségben, rendhagyó "időbeosztásban" játszották a csapatok ezt a mérkőzést. A rendhagyó az volt, hogy nem 2x45 percet, hanem 1x45 és 2x30 percet, azaz összesen 105 percet játszottak.
Az edzőtábor utáni első mérkőzésre bizony rá is nyomta a bélyegét az az intenzív munka, amit a fiúk elvégeztek az edzőtáborban. Rekkenő hőség, napi 3 edzés, bizony kaptak terhelést az izmok rendesen. Ennek köszönhető ez a mai ötlet nélküli, kissé enervált játék. Ami viszont örvendetes volt, hogy látszott, az erőnléttel nincs probléma. Ebből a szempontból a vendégeket is dícséret illeti, hiszen ebben a hőségben ők is feltűnően jól birták kondicióval, de azért a "harmadik harmadban" már látszott a különbség ezen a téren is, mégpedig a mieink javára.
Maga a játék sok kívánnivalót hagyott maga után. Sok volt az úgynevezett "ki nem kényszerített hiba" mindkét csapat részéről. Ma a hátsó alakzatunk sem nyújtotta azt a megbízható teljesítményt, amit az eddigi felkészülési mérkőzéseinken megszoktunk. Középpályás játékunkat a sok eladott labda jellemezte és csatáraink is nem egyszer hibáztak az ellenfél kapuja előtt. Kapusaink viszont ismét jó teljesítményt nyújtottak. Ravasz Márk minden védhetőt védett, a kapott gólról nem tehetett. Pintér Laci pedig magabiztos volt, sőt a mai napon is, több jó védés mellet két bravúrt is bemutatott.
A gólok története:
48. perc: Csibrik Gyuri a jobb oldalról adott középre. A beadást Gyulay Gabi küldte kapura, de a kapusról kipatant a laszti, egészen a 16-oson kívülre, az érkező Szabó Kristóf elé, aki tolt egyet a labdán és 18 méterről nagy erővel vágta a léc alá. 1-0.
65. perc: Védelmünk éppen leszálló ágban volt. Ebben a periódusban már többször is rosszul helyezkedtek, lemaradtak az ellenfél támadóiról. Ekkor is két vendégjátékos maradt üresen a kapunk közvetlen előterében. Egy passz kellett már csak a sakk-matt helyzethez és miután ez hibátlanul megtörtént, a végállomás Tóth Péter volt, akinek csak az üres kapuba kellett továbbítani a labdát. 1-1.
74. perc: Csuka Zsolt mélységből adott kitűnő labdát Gyulay Gábornak. Gyulus hibátlanul vette át, tolt egyet rajta és nagyon higgadtan, laposan helyezte el 18 méterről a kiinduló kapus mellett a kapu bal oldalába. 2-1.

Szimandl Gábor (ma ő ült Kovács László helyett a kispadon):

******************************

Tárnok KSK II - Soroksár U21 4-0 (2-0)
Tárnok, 2013-07-28. 17h
Gól: Körtvélyesi Ádám 2, Gál Tibor, Ruzsinkó Zsolt

Tárnok KSK II: Szabó Zoltán - Orosz, Ruzsinkó Zsolt, Tari Attila, Nagy Attila - Csákány Gábor, Kupi János, Ilyés Attila, Bellér Tibor - Körtvélyesi Ádám, Gál Tibor
Csere:
Hufler István, Csákány Zsolt, Huszár Balázs
Edző:
Schrenck Rajmund

ABCD tudósítása és videója:

A tikkasztó hőség ellenére jó mérkőzést vívtunk a soroksári fiatalokkal. Jelentős fizikai fölényben voltunk, a legöbb párharcot nyertük, agresszív játékunkkal rendre hibázásra késztettük ellenfelünket. Sportszerű mérkőzésen, szimpatikus ellenfél elleb harmadik felkészülési mérkőzésünket is megnyertük.

Schrenck Rajmund: - Minden pályára lépő játékost dícséret illet, mert közel 40 fokban küzdöttek, hajtottak. Néha még hosszú a csapat, kapkodunk a kapu elött, lassan hozzuk ki a labdát. Időnk van még kijavítani a hibákat, a héten szép számmal voltunk edzésen is.

A mérkőzés videóösszefoglalója:

Sóskút SKE - Tárnok KSK II 2-5 (1-2)
2013-07-
21. 10h, Sóskút
Gólszerző
k: Kovács Ferenc 2 ill. Kupi János 2, Gál Tibor, Lukács Zsolt, Ilyés Attila

Sóskút SKE: Filus István - Marcinkovics Patrik, Sófalvi Attila, Viszti Zsolt, Tomori Dániel - Kelemen László, Konkoly János, Szabó Ferenc, Váradi Gergő - Kovács Ferenc, Vida Péter
Cserék:
Konkoly Gábor, Bakó Gábor, Takács György, Balassa József
Edző:
Takács György

Tárnok KSK II: Szabó Zoltán, (Kapunics Zoltán) - Huszár Balázs, Ruzsinkó Zsolt, Tari Attila - Csuka József, Csákány Gábor, Kupi János, Ilyés Attila, (Csákány Zsolt) - Szabó Zsolt, Lukács Zsolt (Kádár Zsolt), Gál Tibor
Edző:
Schrenck Rajmund

ABCD videója és tudósítása:

A kétcsapatnyi tárnokon is játszott szereplőt felvonultató mérkőzést a Sóskút kezdte valamivel jobban, nagy lelkesedéssel vetették magukat a több szempontból is presztízs csatába, Kissé csapkodó játék folyt az első húsz percben, kisebb helyzetek adódtak csupán mindkét kapu előtt, viszont a Sóskút - Kovács kétszer is szépen fejelt a rövid sarokba - előnyhöz jutott. Ezután kezdte összeszedni magát csapatunk, többször veszélyeztettünk és Kupi egy jó ütemű kiugratás után szépített.
A második félidőben nagy részében már komoly fölénybe kerültünk, sorra veszélyes támadásokat vezettünk a fáradni látszó sóskútiak kapujára és hamar megfordítottuk az eredményt Kupi és Gál Tibi révén.
A mérkőzés végére kissé újra erőre kapott ellenfelünk és néhányszor próbára is tették a csereként beállt Kapunics Zolit, de kifogni nem tudtak rajta.
A túloldalon viszont Lukács Zsolt egy szöglet után szépen csúsztatott a hálóba, majd ellenfelünk játékos-edzője Takács Gyuri rúgatott egy gólt a letámadó Ilyés Atillával.
Élvezetes mérkőzésen, sok gólt, helyenként jó játékot láthattunk. Úgy érzem a szép számú tárnoki szurkoló - többen kerékpárral érkeztek - nem bánta meg a sóskúti kirándulást.

Takács György: Rangadóhoz méltó izgalmas első félidőt láthattak a mérkőzésre kilátogató szurkolók. Bár mezőnyben már az első játékrészben is a vendég "Tárnok" dominált, azonban két rögzített szituációt követően mégis kétgólos előnyre tettünk szert. Ezután kezdődött a csapat mélyrepülése. Szünet után előjöttek az erőnléti hiányosságok, ami, tekintettel arra, hogy két edzésen vagyunk túl nem is olyan nagy probléma, aggasztóbb inkább jó néhány játékos mentális hozzáállása. Ebből fakadóan, sajnos a második félidőre teljesen szétesett a játékunk, ezt a Tárnok ki is használta és minden tekintetben fölénk kerekedett. Látványos, szép futballal fölénk kerekedtek, amihez gratulálok nekik! Remélem a bajnokságban is hasonlóképp veszik az akadályokat, részemről szívből szurkolok majd a sikereikért.
Sóskúti részről viszont remélem a csapat belátta a két osztály közötti különbséget és okulva hibáinkból, fel tudunk nőni a feladathoz, amely ránk vár. Ez sok munkával és még több verejtékkel jár, de én bízom a csapatomban, hogy a kellő helyen és időben majd megmutatják a fiúk, hogy méltóak vagyunk a megyei másodosztályra. Köszönöm a hazai és vendég szurkolóknak, hogy szép számmal kilátogattak a mérkőzésre, remélem, megtartják jó szokásukat, amit mi igyekszünk majd jó játékkal meghálálni!


Schrenck Rajmund: -A mérkőzés elején aludtunk, pontatlanok voltunk, és ennek meg is lett az eredménye, két fejes góllal hátrányba is kerültünk. Ezek után mivel nem egymással foglalkoztunk, feljavult a játékunk és sok szép támadást vezetve megérdemelt győzelmet arattunk. Sajnos az edzés látogatottsággal nem vagyok elégedett, de biztos vagyok benne, hogy ezen is változtatni fogunk. Szeretnék köszönetet mondani Kapunics Zolinak a segítségért, és a csapathoz való hozzáállásáért, továbbá a szurkolóknak, akik elkísértek, és buzdítottak bennünket!

******************************

Tárnok Bolha KSK - Nagytétényi SE 3-0 (1-0)
2013-07-
20 10h, KSK pálya
Gólszerző
k: Kapcsos Norbert, Csuka József (11-esből), Nagy László

Tárnok Bolha KSK: Pintér László - Csányi Tibor, Veszeli Tibor, Nagy Dániel, Nagy István - Csibrik György, Kun Mihály, Pluhár Bálint - Czeilinger Péter, Ilyés Gergő, Kapcsos Norbert
Csere: Czeilinger Balázs, Bilik Krisztián, Nagy László, Csuka Zsolt, Lehotka Botond, Szabó Kristóf
Edző: Kovács László

Nagytétény: Mergl László - Vörösmarty Tamás, Chevriát Zsolt, Lakatos Roland, Gál Krisztián - Godár Péter, Katona Zsolt, Marosfalvi László - Németh Krisztián, Berhidai Dániel, Hegedűs János
Csere: Berhidai Zoltán, Tóth Péter, Kiss Balázs, Balla Dávid, Kaffer Zsombor, Korozmán Gergő
Edző:

A matiné előadáson ismét magasabb osztályban játszó csapat volt az ellenfelünk. Nagytétény a BLSZ I. osztály csapata. Igaz, hogy az edzőmérkőzéseknél nem igazán fontos a számszerű eredmény, de azért a győzelemnek ilyenkor is lehet örülni.
Az igazsághoz tartozik, hogy nem látszott meg a két csapat játékán az osztálykülönbség. Védelmünk ma is kitűnően állt a lábán. Már csírájában elfolytottuk a vendégek támadásait, így talán egyetlen akcióból adódó helyzetet tudtak kialakítani a mérkőzés folyamán. Az első félóra sikertelensége után inkább csak távoli lövésekkel próbálkoztak, amivel szintén nem értek el sikert. Középpályán viszont váltakozó sikerrel vívta a csatáját mindkét csapat. Jó hátsó labdajáratás után főleg a második félidőben vezettünk néhány veszélyes támadást. Ma jóval több szerep jutott támadóinknak is, mint a legutóbbi, Diósd elleni mérkőzésen. Három találat mellett további gólszerzési lehetőségeink is akadtak még.
Azért hibáink is bőven akadtak, aminek jelentős része a rossz passzokból adódott. A megszerzett labdákat sokszor könnyedén, felelőtlenül eladtuk. Persze a felkészülés ezen időszakában ez előfordul, de mint hiba, mindenképpen javítandó.

Kovács László nyilatkozata a mérkőzésről:

******************************

Tárnok Bolha KSK - Diósdi TC-Select 1-4 (0-1)
2013-07-1
7 18h, KSK pálya
Gólszerző
k: Kun Mihály (11-esből) ill. Mojzer György, Horváth Levente, Gyürki Gergő, Padutsch Lóránd

Tárnok Bolha KSK: Pintér László - Csányi Tibor, Veszeli Tibor, Eke Gábor, Nagy István - Pluhár Bálint, Csibrik György, Kun Mihály - Ilyés Gergő, Fehér Roland, Kapcsos Norbert
Csere: Czeilinger Balázs, Czeilinger Péter, Bilik Krisztián, Nagy László, Nagy Dániel, Csuka Zsolt, Lehotka Botond
Edző: Kovács László

Diósdi TC-Select: Stammel András - Katona Roland, Simkó Krisztián, Padutsch Lóránd, Kovács Zsolt - Mausuek Balázs, Králik Csaba, Hollauer Balázs, Horváth Krisztián - Gyürki Gergő, Mojzer György
Csere: Molnár Péter, Horváth Levente, Kormos Erik
Edző: Rubold Péter

Az első komoly felkészülési mérkőzésünkön a 4-1-es vereség ellenére sem vallottunk szégyent. Diósd csapata két osztállyal előz meg bennünket a bajnoki rendszerben. NB.III-as ellenfelünk természetesen megérdemelte a győzelmet, ám elmondható, hogy ezt csak az utolsó negyedórában sikerült elérniük.
Az első gólt az első negyedóra végén kaptuk egy középpályán történt labdavesztés után. A félidő végéig a vendégek mezőnyfölénye ellenére sem kaptunk gólt. A második félidő 10. percében még az egyenlítés is sikerült. Kezezésért kaptunk tizenegyest, amit  Kun Misi értékesített. A gól után, mint ahogy a második félidő első felében végig, jól és néhol szemre is tetszetősen játszottunk. Az utolsó negyedóra viszont már egyáltalán nem sikerült. Cseréink még nem tudták felvenni a mérkőzés és főleg ellenfelünk ritmusát. Nem tudtak a nekik megszokottnál jóval gyorsabb játékhoz alkalmazkodni. Ennek eredményeképpen a játéknak ebben a szakaszában egy elpasszolt labda után a vendégek ismét visszavették a vezetést, az utolsó 5 percben pedig még két gólt kaptunk.
Összeségében elmondható, hogy a játék nagy részében kitűnően védekeztünk. Nem voltak rések, ezért ellenfelünk nem is jutott komoly helyzethez. Viszont támadásokra már nem futotta az erőnkből. A második játékrészt jól kezdtük. Sokkal többet birtokoltuk a labdát, mint az első félidőben. Ekkor változatos, élvezetes játék alakult ki és mindkét kapu előtt adódtak gólszerzési lehetőségek. Az persze nem volt meglepetés, hogy ebben is azért a vendégek teljesítettek jobban. Pintér Laci nagyon bíztatóan mutatkozott be a felnőtt csapat kapujában. Tehetségét most is bizonyította. A rutin az, ami még hiányzik, de idővel az is meg fog jönni. A védelem - az utolsó negyedórát leszámítva - jó összhangban dolgozott és kitűnően verte vissza a vendégek igen dinamikus és gyors támadásait. Középpályán Kun Misi nagyon sokat vállalt. Jól irányított, jól szervezte támadásainkat, de talán a kelleténél több hibával játszott, ami az eladott labdákat illeti. A többiek is állták a sarat, de látszott, hogy a gyors ritmust még nem tudják tartósan felvenni. Támadóink jól vettek részt a játékban, de ma nekik kevesebb szerep jutott.
Azt gondolom, hogy nagyon hasznos volt ez a mai mérkőzés a felkészülés szempontjából.

Kovács László nyilatkozata a mérkőzésről:

******************************

Tárnok II KSK - Ráckeresztúr 6-1 (3-1)
2013-07-14 19h, KSK pálya
Gólszerzőink: Gál Tibor
2, Lukács Zsolt, Ilyés Attila, Kupi János, Csákány Gábor

Tárnok II KSK: Szabó Zoltán - Huszár Balázs, Neuvert Sándor, Ruzsinkó Zsolt, Csuka József, Kupi János, (Csákány Zsolt), Csákány Gábor, Szabó Zsolt, Gál Tibor, Lukács Zsolt, Ilyés Attila, (Körtvélyesi Ádám)
Edző: Schrenck Rajmund

abcd tudósítása a mérkőzésről:
Jól sikerült "új" csapatunk bemutatkozó mérkőzése. Ideális futball időben jó iramú, hajtós meccset játszott a két csapat. A nagy gólkülönbség ellenére a Ráckeresztúr nem játszott alárendelt szerepet, noha jelentős mezőnyfölényben játszottunk minden labdáért meg kellett küzdeni, így véleményem szerint jól szolgálta a felkészülést a találkozó.
A tárnoki játékosok jó teljesítményt nyújtottak: Szabó Zoli az egyenlítő góltól eltekintve (mely közös "munka" volt) magabiztosan védett, néhány bravúrt is bemutatott. Csuka Józsi védekező feladata mellett a támadásokat is jól segítette. Csoki számomra új - irányító - szerepkörben játszott, több jó indítása mellett gólt is szerzett. Szabó Zsolti - ahogy tőle megszoktuk - szép cselekkel és elfutásokkal veszélyeztetett. Kis Luki az egyik pozitív meglepetése volt a mérkőzésnek, erőteljesen, gólra törően játszott, az összjátékból is kivette a részét. Ilyés Attila remekül került gólhelyzetbe, gyengébb helyzetkihasználása talán hosszabb kihagyásának köszönhető. Csákány Zsolt jól szűrte az ellenfél támadásait, nem igen tudták átjátszani. Körtvélyesi Ádi hosszú sérülés után lépett pályára, hamar beilleszkedett az összjátékba, ha erőben utoléri magát a csapat erőssége lehet.


Schrenck Rajmund: - Elösször is meg szeretnénk köszönni a lehetőséget Szima Gabinak, hogy Tárnok szineiben rúghatjuk a labdát. Az első bemutatkozás fontos volt számunkra. Sok helyzet mellett, sikerült hat gólt rúgni, és egy nagyon vicceset kapni. Szerintem elsőre vállalható játékot produkáltunk, igaz erőnk egyenlő a nullával, védekezésben voltak hibák amin változtatni kell. Van min dolgozni!

      ******************************

Tárnok Bolha KSK - BFTSE Tárnok (U-21) 6-0 (4-0)
2013-07-12 16h30, KSK pálya
Gól: Gyulay Gábor, Csibrik György, Ilyés Gergő 2, Kun Mihály, Nagy István

Tárnok Bolha KSK: Ravasz Márk - Nahaj Gergely, Veszeli Tibor, Eke Gábor, Kapcsos Norbert - Csibrik György, Gyulay Gábor, Kun Mihály - Szabó Kristóf, Fehér Roland, Ilyés Gergő
Csere: Csányi Tibor, Lehotka Botond, Bilik Krisztián, Csuka Zsolt, Czeilinger Péter, Nagy István
Edző: Kovács László

BFTSE Tárnok (U-21): Pintér László - Viszokai János, Völgyi Ádám, Kovács Gyula, Németh Kristóf - Szász Csaba, Kiss Tamás, Csillik Gábor, Réti Tamás, Csuka Zsolt - Sárai Ferenc
Csere: Czeilinger Zsolt, Miseta Roland, Gonda Roland
Edző: Csizly Attila

Összesen két edzés után léptek pályára a játékosok és így igazából egy kellemes bemelegítés volt ez a mérkőzés az őszi szezon felkészüléséhez. Könnyed játszadozás folyt a pályán, amit láthatólag minden játékos élvezett is. A felnőtt csapat természetesen nagy fölényben játszott, de azért az U-21-es csapatnál is voltak jó és szép megoldások.Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz