Felkészülési mérkőzés: Diósdi TC - BFTSE - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Felkészülési mérkőzés: Diósdi TC - BFTSE

ARHÍVUM > Hírek > 2012 > U-19

Diósdi TC-Tárnok Bolha FTSE 3-0 (1-0)
Felkészülési mérkőzés
Diósdi TC Sporttelep (műfű)
- 2012.02.11 10:00

Összeállításunk:
CSALÁDI ATTILA - VÖLGYI ÁDÁM, BERÉNYI ÁDÁM, SZABÓ KRISTÓF, UNGVÁRI BALÁZS - CZEILINGER PÉTER, PLUHÁR BÁLINT, VALCZER CSABA, LEHOTKA BOTOND -  RÉTI TAMÁS, NAGY LÁSZLÓ
Cser
e: BERÉNYI TAMÁS, ÉDES BENCE, NÉMETH KRISTÓF, VARGA ISTVÁN RÓBERT, SZINCSÁK BENCE, DALLOS BENCE, KISS TAMÁS
Edző
: KOVÁCS LÁSZLÓ

Fagyos időben, mínusz 6 fokban kezdődött a mérkőzés. Kiegyenlített játékot hozott az első játékrész. Mindkét csapat inkább a mezőnyjátékban és a védekezésben jeleskedett, a támadások felépítése ebben az időszakban egyik csapatnak sem sikerült igazán. Tény, hogy mi semmi veszélyt nem jelentettünk a diósdi kapura, viszont ellenfelünk egyetlen lehetőségét kihasználva, megszerezte a vezetést.
A második részben már sokkal sikeresebben építkeztünk a támadó játékban, ám helyzeteink sorra kimaradtak. Ami nálunk nem sikerült, az a diósdi támadóknál viszont igen. Kimaradt lehetőségeink után, ők ismét gólt szereztek. 2-0 után adódott még mindkét csapat előtt gólszerzési lehetőség, de gólt csak az utolsó percben láthattunk. Saját szemszögből nézve ennek csak egyetlen szépséghibája volt, hogy ezt sem mi szereztük. Ezzel kialakult a 3-0-ás végeredmény.


KOVÁCS LÁSZLÓ:
- Mezőnyben úgy ahogy, még elfogadható volt a játékunk, de sajnos gólt nem tudtunk rúgni. Reméljük, idővel az is sikerül majd!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz