Diákolimpia döntő - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Diákolimpia döntő

ARHÍVUM > Hírek > 2013

Április 28-án, vasárnap, Gödöllőn, a Szent István Egyetem sporttelepén (2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1.) rendezik meg a Telekom Pest Megyei Labdarúgó Diákolimpia döntőjét.

A távközlési cég idén az országban egyedülálló módon az összes megyei döntő mellé állt főtámogatóként, hozzájárulva a minél színvonalasabb rendezéshez és a futball népszerűsítéséhez az általános- és a középiskolások körében. A Pest Megyei Diáksport Szövetség a telekommunikációs cég támogatásával megyénkben összesen hét korosztályban (két leány, öt fiú) bonyolítja le Gödöllőn a labdarúgó-diákolimpia idei döntőit, ahová előbb a körzeti, majd pedig a megyei területi döntőkbe kvalifikálták magukat a sorozat legjobbjai, míg végül eljutottak a megye fináléba. Korosztályonként mindez 4-4 együttest, azaz összesen 28 csapatot jelent, ennyien szállnak ugyanis versenybe a végső győzelemért, amely valamennyi korcsoportban körmérkőzéses lebonyolítást követően dől majd el. A Telekom Pest Megyei Labdarúgó Diákolimpia döntőjének küzdelmei délelőtt 9.30.kor kezdődnek és várhatóan délután 13.30 körül érnek majd véget.

A tárnoki sportiskola az egyik résztvevője ennek a rendezvénynek. A 4 korcsoport=8 osztályosok, jutottak a Pest megyei fináléba:
Névsor: Bellér Tibor
, Horváth Martin, Eskulits Dávid, Daka Dominik, Bara Norbert, Gyurcsák Endre, Szlebárszky Roland, Hrabina Ádám, Fülöp Vilmos
Felkészítő tanár: PÁPAY ÁGI

Sok sikert kívánunk a döntőben!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz