Bolha FTSE-Tiszaföldvár - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bolha FTSE-Tiszaföldvár

ARHÍVUM > Hírek > 2012 > Korosztályfüggetlen

Videó összefoglaló az eseményről.

Bolha FTSE Tárnok - Tiszaföldvár 10-1 (3-1)
Gól: Csuka Zsolt, Nagy István, Nagy László 2, Fehér Roland, Czeilinger Péter 2, Családi Attila 2, Pusztai Csaba ill. Lendvai Arnold

Bolha FTSE Tárnok: Családi Attila - Völgyi Ádám, Nagy Dániel, Czeilinger Balázs, Pusztai Csaba - Csibrik György, Farkas Ákos, Csuka Zsolt, Nagy László - Fehér Roland, Nagy István
Csere: Pintér László, Kiss Tamás, Németh Kristóf, Németh Márton, Czeilinger Péter
Edző: Csizly Attila

Tiszaföldvár: Révész Gábor - Erős János, Polgár Dávid, Magyar Sándor, Lendvai Arnold, Feldrihán János, Lelik András, Ladányi Zsolt, Zsigri János, Szarvák Dávid, Kósa Gergő
Csere: Pápai Zoltán, Bartos Norbert, Pápai Mihály, Kávási Norbert
Edző: Bódi Gyula

Tudósításomat mindjárt korrekcióval kell kezdenem. Bódis Gyulával készült riportomból is ki fog derülni, de itt előzetesen is javítanom kell a beharangozóban leírtakat, miszerint nem a cibakházi csapat látogatott el hozzánk, hanem Tiszaföldvár. A félreértés abból adódott, hogy Bódis Gyula Cibakházán lakik, ám a csapat, amelyiket felkészíti, nem a helyi, hanem a 7 km.-re eső tiszaföldvári egyesület. Ettől persze a dolog semmit sem változott. Talán még annyit a kapcsolatokról, hogy Gyula édesanyja tárnoki lakos. Innen jött az ötlet Gyulának, hogy talán létre lehetne hozni egy gyümölcsöző kapcsolatot a két egyesület között. A kapcsolat immár létrejött, a továbbiakban már csak ápolni kell!
A továbbiakban tehát - mivel a dolgok a helyükre kerültek - Bolha Tiszaföldvár kapcsolatról és mérkőzésről beszélünk.
A találkozó kezdete a tervezett 10 órás kezdéshez képest jó félórával elhúzódott. Ennek csak annyiban volt jelentősége, hogy még melegebben sütött a nap. A 35 fokos hőség nem a legalkalmasabb a labdarúgásra, de sok választási lehetőség nem volt. Az első "ivószünetig" nem volt igazán hatása a játékra. Mindkét csapat derekasan küzdött és mondhatni élvezetes, változatos mérkőzés alakult ki, helyzetekkel, de gól nélkül. Az ivószünet nekünk segített többet, mivel a félidő második felében egyre inkább mi irányítottunk és fölényünk gólokban is megmutatkozott. Hármat sikerült "berámolni", de a félidő utolsó perceiben sikerült szépíteni a vendégeknek.
A második játékrészben egyre inkább kidomborodott állóképességi fölényünk, ami a hőségben hamar el is döntötte a mérkőzés sorsát. Családi Attila bebizonyította, hogy nem csak a kapuban állja meg a helyét, hanem a pálya "túlsó oldalán" is. A szünet után a kapuban átadta helyét Pintér Lacinak, ő pedig az ellenfél kapuja előtt tevékenykedett, nem kis sikerrel. Két góllal is megterhelte kollégája kapuját.
A lefújás után 11-es bajnokság következett. 16-16 büntetőt kellett  (volna) értékesíteni. A csapatok nem hibáztak sokat, de természetesen ennyi (32) tizit egymás után képtelenség berúgni. Végül a visszavágás sikerült a vendégeknek. Gyakorlatilag végig vezetve, végül egy találattal ők nyerték ezt a + játékot.  
Elmondható, hogy egy nagyon szimpatikus és amíg az erő tartott, jól is játszó ellenfelet ismerhettünk meg Tiszaföldvár csapatában.
A mérkőzés után közösen mentünk vissza az érdi kempingbe, ahol egy kellemes strandolás után (közben) egy még kellemesebb babgulyás várt elfogyasztásra. Edina néni főztje egyszerűen pazar volt. Köszönjük!
Fél négykor a csapat búcsút intett a kempingnek. A Bolha két busza hozta őket ismét Tárnokra a tárnoki vasútállomásra, ahol vonatra szálltak vendégeink és Siófok felé vették az irányt. Jó utat! Sok sikert Bódi Gyulának és szimpatikus csapatának! Reméljük folytatódik ez a sikeresen elkezdett kapcsolat!

Kattints és tovább az albumhoz

Beszélgetés a mérkőzés után Bódi Gyulával:

Beszélgetés a mérkőzés után Csizly Attilával:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz