Bolha-Cibakháza - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bolha-Cibakháza

ARHÍVUM > Hírek > 2012 > Korosztályfüggetlen

"Csereüdültetés" Cibakházával.

Nemrégiben felkereste egyesületünket a Cibakházai NK SE labdarúgóinak edzője, Bódi Gyula, mégpedig azzal a szándékkal, hogy bizonyos együttműködést javasoljon a két sportklub között. A megbeszélés eredményes volt, így pénteken megkezdődhet az első közös program a két labdarúgó egyesület között. Idén a Focitanoda látja vendégül a 'Szolnok megyei csapat fiatal labdarúgóit, jövőre pedig mi utazunk hozzájuk.
Amit így hirtelen tudnunk kell róluk.
Szolnoktól délre a Tisza folyó bal partján, a megye délnyugati részén
a Tiszazug kistérségében fekszik.
Felnőtt csapatuk a megyei bajnokság második vonalában a Kunsági csoportban  szerepel és az idén egyetlen ponttal maradtak le a dobogóról. U-19-es csapatuk szintén ennek a csoportnak a közép mezőnyében végzett. Hozzánk 25 fővel jönnek.
Az idei program:
Pénteken 18 órakor érkeznek és a "bolhabusz" egyenesen az érdligeti kempingbe viszi őket, ahol vacsora várja a vendégeinket.
Szállásuk a kemping faházaiban lesz. Várja őket az úszómedence - műfüves kis pálya és minden ami a kempinghez van!
Szombaton reggeliznek majd a
busz áthozza őket a Bolha pályára és 10 órakor mérkőzést játszunk ellenük a frissen alapított vándorserlegért, melynek neve TÁ-CI Kupa. Ugye kitaláljátok miért ezt a nevet kapta a kupa? A mérkőzésen 15-18 évesek alkotják majd a csapatokat. Mérkőzés után visszamegy a kempingbe mind a két csapat, ahol bográcsozásra, strandolásra és egyéb közös programokra kerül sor. Este vendégeink indulnak tovább a Balatonra.
Cibakháza elleni keretünk:
C
saládi Attila, Pintér László, Nagy László, Nagy Dániel, Csuka Zsolt, Németh Kristóf, Czeilinger Balázs, Németh Márton, Völgyi Ádám, Farkas Ákos, Pluhár Bálint, Valczer Csaba, Pusztai Csaba, Czeilinger Péter, Panyi László, Nagy István, Fehér Roland, Kiss Tamás

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz