Felkészülési mérkőzés: BFTSE - Dorog - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Felkészülési mérkőzés: BFTSE - Dorog

ARHÍVUM > Hírek > 2012 > U-17

Bolha FTSE Tárnok - Dorogi FC 1-8 (1-1)
Felkészülési mérkőzés
Diósdi TC Sporttelep
- 2012.01.28 16:00
Gólszerzőnk: NAGY LÁSZLÓ

Összeállításunk:
VIDERMAN VIKTOR - CZEILINGER BALÁZS, KOVÁCS GYULA, NAGY DÁNIEL, NÉMETH KRISTÓF - DEMETER SZABOLCS, MISETA ROLAND, CSUKA ZSOLT, NAGY LÁSZLÓ - KÁLMÁN DÁNIEL, BERÉNYI TAMÁS
Cser
e: KÜRTI VIKTOR, TAKÁCS DÁNIEL, VISZOKAI JÁNOS, PETHEÖ AXEL, MATYEÁK SZABOLCS, NÉMETH MÁRTON GÁBOR, SZÁSZ CSABA, VARGA RICHÁRD, CZEILINGER ZSOLT, BILIK KRISZTIÁN, SÜLE SOMA KRISTÓF, CSILLIK GÁBOR, SOMOGYI GYULA,
Edző
: SZIMANDL GÁBOR

U17-es csapatunk első felkészülési mérkőzését játszotta egy kitűnő ellenféllel szemben. Az első játékrészben inkább a hazai csapat játszott jobban. Szép kombinációkat, pontos passzokat láthattunk játékosainktól. Hátul stabil volt védelmünk. Középpályánk jól szűrt és jól segítette támadóinkat. Fölényünk ellenére is - több helyzet kihagyása után - csak a félidő közepén sikerült kapuba találni Nagy Lacinak. Később 11-eshez jutottunk, de nem sikerült értékesíteni, mert az egész mérkőzésen jól védő dorogi kapus hárította. Azután, ahogy lenni szokott, a kihagyott hazai lehetőségek után, egyenlített a Dorog.
A folytatásban már közel sem játszottunk úgy, mint az első félidőben. Szinte semmi sem sikerült. Szórványos támadásaink semmi veszélyt nem jelentettek ellenfelünk kapujára. Középpályán 1-2 passz után elveszítettük a labdát, a cselek általában nem sikerültek. Védelmünk jól felállt a védekezéshez, ám nagy hibaszázalékkal játszott. A dorogi támadók kedvükre passzolhattak és cselezhettek, védekezésünk hatástalan volt. Ellenfelünk dinamikusabb, gyorsabb és erőszakosabb volt. Amikor mégis hozzánk került a labda, szinte azonnal "gondoskodtunk" róla, hogy ismét visszakerüljön a dorogi játékosokhoz. Ők meg éltek is a felkínált lehetőségekkel és 7 gólt rámoltak be kapunkba. Ez a második félidei fiaskó még hasznunkra is válhat a későbbiekben, hiszen kiderültek a hibák és így tudjuk, hogy min kell javítani.


SZIMANDL GÁBOR: - Az első félidő kifejezetten jó volt. Szervezettek voltunk, uraltuk a mérkőzést. A második félidőben visszaestünk, aminek oka egyértelműen az volt, hogy nálunk ekkor léptek pályára a fiatalabb játékosok, vagyis többségében '97-esek, ellenfelünknél pedig ez volt a korban és játéktudásban egyaránt erősebb csapat. Náluk ekkor zömében '95-ös születésűek játszottak. Ekkor lendületesebbek, dinamikusabbak voltak az ellenfél játékosai. Ez a 2 év korkülönbség döntötte el ilyen arányban ezt a félidőt.


Rövid videó összeállítás:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz