Bajnokok Tornája - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bajnokok Tornája

ARHÍVUM > Hírek > 2012 > U-19

A Bajnokok Tornájának 1. (selejtező) fordulója
Kerepesi SBE - Bolha FTSE Tárnok 1-0 (0-0)

Kerepes, Kerepesi LSE 2012.06.20.
Játékvezető: Hajdú Gusztáv - Törőcsik Dániel Viktor
Gól: Dósa Péter 55'

További eredmények:
Kakucs KSE - Autoshop-Kiskunlacháza SE 1-6
Üröm-Dunakanyar SE - Perbál SC 2-0

Kerepesi SBE:
NAGY TAMÁS - KŐSZEGI TAMÁS, VERDES MIKLÓS, FERENCZI LAJOS, NAGY MARTIN (FARSANG DÁVID 62') - ANTAL ÁDÁM, VERDES ROLAND (DÓSA PÉTER 42'), BAGI DÁNIEL, SZÁSZI ZOLTÁN - HORVÁTH VIKTOR (DEMETER LÁSZLÓ RICHÁRD 66'), BAGI MÁRK PÉTER
Edző:

Bolha FTSE Tárnok:
CSALÁDI ATTILA - VÖLGYI ÁDÁM, CZEILINGER BALÁZS (KISS TAMÁS 65'), NAGY DÁNIEL (VARGA ISTVÁN 83'), PUSZTAI CSABA (UNGVÁRI BALÁZS 65') - BERÉNYI ÁDÁM, VALCZER CSABA (FARKAS ÁKOS 83'), NAGY ISTVÁN - LEHOTKA BOTOND (CZEILINGER PÉTER 46'), FEHÉR ROLAND, NAGY LÁSZLÓ (SÁRAI FERENC 75')
Edző: KOVÁCS LÁSZLÓ

Labdarúgásra teljesen alkalmatlan - kemény, göröngyös és erősen "fűhiányos" talajú pályán játszottunk. Ez egyáltalán nem kedvezett sokpasszos játékunknak. A mérkőzés előtt Kovács László edző felhívta a játékosok figyelmét erre és kérte, hogy egyszerűsítsék le a játékot. Itt csak a rúgd és fuss játékstílust lehet alkalmazni. Persze könnyű azt mondani, ám végrehajtani annál nehezebb, hiszen ezek a fiúk soha nem ezt a stílust játszották. A hazaiak persze könnyedén alkalmazkodtak saját pályájuk adottságaihoz és pont ezzel a játékmóddal vertek meg bennünket. Egy szabadrúgás után védelmünk bizonytalankodott a 16-oson belül, amit Dósa Péter használt ki és közelről gurított a kapunkba. Ezután még nekünk is volt egy 100%-os helyzetünk, ám Nagy Laci a kapussal szemben mellé lőtte a labdát. Ezzel el is dőlt, hogy a selejtező fordulóból a hazai Kerepes csapata jut tovább a hármas tornára a Kiskunlacháza SE és a Dunakanyar-Üröm társaságában Sok sikert nekik!
(SzaTam)

Kovács László nyilatkozata:

A 2. forduló eredményei (2012. 06. 23.):
Üröm-Dunakanyar SE - Kerepesi SBE 3-1
Kerepesi SBE - Autoshop-Kiskunlacháza SE 0-1

Autoshop-Kiskunlacháza SE - Üröm-Dunakanyar SE 3-1


A torna végeredménye: 1.
Autoshop-Kiskunlacháza SE 9 pont, 2. Üröm-Dunakanyar SE 6 pont, 3. Kerepes SBE 3 pont

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz