8.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

8.forduló

Bajnokságok 2019/2020 > FELNŐTT > Ősz

Tárnok KSK - Üllői SE 1-2 (0-1)
Tárnok KSK sporttelep, 2019-10-05 - szombat 15:00

Játékvezető: Zsélyi Csaba
Aszisztens: Nagy Ádám, Jakab Bianka

Gól: Váradi Gergő 78' ill. Csibrik György 11' (öngól), Máj Zoltán 80'

Lapok: Fagyal Bertalan 28' ill. Gálvölgyi Márton 45' , Takács Richárd 54' , Szabó Sándor 56' , Potemkin Károly 58' , Balló Harold 63' , Sinkó Balázs 81'

A forduló további eredményei: Aranyszarvas SE - Alsónémedi SE 1-6, Taksony SE II. - Halásztelek FC 1-1, Ráckeve VAFC - FC Dabas II. 6-0, Tápiószecső FC - Örkény SE 4-3, Újhartyán VSE - Felsőpakony KSE 0-3, Tápiószelei SE - Bugyi SE 1-2, Pereg SE - Péteri KSK 3-1


Tárnok KSK: Pintér László 7 - Csató Ferenc 5, Csizmarik Zoltán 7, Csibrik György 8, Nagy István 6 - Hrabina Ádám 6, Ilyés Attila 6 (Okumus Mert 64' 5), Sárai Ferenc 5 - Takács Patrik 4 (Váradi Gergő 46' 6), Fagyal Bertalan 5, Kormos Erik 5 (Vida Pétr 46' 5)
Kispad: Czeilinger Balázs, Demján Dénes, Pusztai Csaba, Ruzsinszki Dávid
Edző: Kaszás Attila

Üllőii SE: Nádházi Roland - Gálvölgyi István, Böjti András, Máj Zoltán, Potemkin Károly (Takács Richárd 80'), Falu Attila, Faragó István (Sulyok Viktor 86'), Balló Harold, Gálvölgyi Márton (Lázár Levente 66'), Barta Dávid (Neményi Gergő 90'), Szabó Sándor (Sinkó Balázs 74')

Edző:


Nagyon rutinos csapatot fogadtunk ma, amiből egy nagyon izgalmas mérkőzés alakult ki. A találkozó első harmadában inkább a vendégek domináltak. Mezőnyfölényben játszottak, sokat pattogott a mi térfelünkön a labda. Sajnos nagyon hamar szereztek vezetést is. Egy baloldali beadás után a menteni akaró Csibrik Gyuri olyan szerencsétlenül ért a labdához, hogy az a saját kapunkba kötött ki. Öngóllal jutott vezetéshez Üllő. Mindez a 11. percben történt. Innentől kezdve tulajdonképpen futottunk az eredmény után. Volt is esélyünk az egyenlítésre, de ugyanakkor a gólhelyzetek Üllő előtt is megvoltak. Pintér Laci több alkalommal is bravúrosan védett.

A szünetben két cserét hajtott végre Kaszás Attila. Takács Patrik helyett Váradi Gergő, Kormos Erik helyett Vida Péter jött be. Ezzel mindenképpen agilisabbá, keményebbé vált a támadó játékunk. Fordult a mérkőzés képe és mi kerültünk mezőnyfölénybe. Üllő rutinosan igyekezett lassítani a játékot vezetésük megtartása érdekében. Folyamatosan húzták az időt, nem egyszer a sportszerűség határát is átlépve. Sajnos ezzel szemben a játékvezető sem tett semmit, inkább jó partner volt ebben a vendégeknek. Ilyen körülmények között nem csoda, hogy néha felerősödtek az indulatok is, de szerencsére komoly atrocitásra nem került sor.

Taámadásaink egyre erősödtek és egy szép baloldali akció után Váradi Gergő vette észre, hogy az üllői kapus nagyon kijött a kapujából. Ezt kihasználvaa 25 méterről, a baloldalról csavarta kapura a labdát, ami a Nádházi fölött a hosszú felső sarokban kötött ki a 78. percben. Ekkor úgy látszott, akár a győztes gólt is megszerezhetjük, de elég volt egy pillanatnyi védekezési hiba. Jobboldali beadás után az ötösön üresen maradt Máj Zoltán talált a kapunkba, egyenlítő gólunk után kettő perccel. Nem adták fel a fiúk, tovább küzdöttek legalább az 1 pontért, de sajnos nem sikerült az újabb egyenlítés.

Jó és főleg izgalmas mérkőzést láthattunk, aminek egyetlen szépséghibája volt, hogy mi hagytuk el vesztesen a játékteret.

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz