7.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

7.forduló

Bajnokságok 2019/2020 > U14 > Ősz

BFTSE Tárnok - Szigethalom SC 1-2 (0-1)
Tárnok, 2019-11-23 - szombat 10:00

Játékvezető: Fenyvesi Roland
Aszisztens: Fodor Cintia, Balogh I. Zoltán

Gól: Molnár Hunor 57' ill. Polyóka Ádám 23', Szakállas Imre 58'

Lapok: -

A forduló további eredményei: Halásztelek FC - Érdi VSE II. 8-0, Szigetszentmiklós - Fogócska SE Érd 0-14, Asterix SC Érd - Százhalombattai VUK SE

5-2
BFTSE Tárnok: Kovács Botond 8 - Bereczki Milán 7, Szűcs Dániel 6, Horváth Bendegúz 7 - Molnár Hunor 8,
Ivan Szabolcs 7 - Katona Ádám 6, Lukácsi János 6, Loboda Lőrinc 6

Kispad: Oláh Benjámin -, Oláh Bence 0, Falus Ákos 7, Győrfi Szabolcs 0, Almási Patrik -, Németh Zsombor -, Érdi Áron 0

Edző: Kaszás Attila


Szigethalom SC:Berta Ferenc - Maukner Kamilla, Rádi László, Börcsök Bálint, Dudás Márton, Nyiri Ádám, Bogos Róbert, Kiss Márk, Polyóka Ádám

Kispad: Szakállas Imre - Olajos Attila, Mészáros Bálint, Badak Ferenc, Babcsány Péter

Edző: Kovács Béla


Nagyszerű, élvezetes, magas színvonalú, izgalmas rangadót játszott a tabella első és második helyezettje. A mérkőzés első harmada gól nélkül ment le. Ez nem azt jelentette, hogy unalmas lett volna, sőt mindkét csapat szép támadásokat vezetett és gólhelyzeteket alakított ki, amik a 23. percig kimaradtak. Ekkor egy védekezési hibánkat kihasználva, Polyóka Ádám szerzett gólt. Addig inkább mi játszottunk enyhe fölényben, de a gól kicsit megzavarta a csapatot és a vendégek birtokolták többet a labdát.

A 2. félidőben továbbra is sok izgalom maradt. Az 57. percben végre sikerült egy látványos gólt szereznünk. Molnár Hunor távoli bombája akadt be a hálóba. Óriási volt az öröm, ami sajnos nem tartott sokáig, ugyanis 1 perc múlva ismét a vendégek szereztek gólt. Utána is szép játékot láthattak a nézők. Akadtak további helyzetek, amiket már egyik csapat sem tudott kihasználni, így vendég győzelem született.

Azt gondolom, hogy ezen a mérkőzésen mindkét csapat győzelme megérdemelt lehetett volna, hiszen mindkét csapat magas színvonalú játékot produkált. A szerencse most nem nekünk kedvezett. Csak szólok, hogy tavasszal mi látogatunk Szigethalomra. Ott miért ne jöhetne ki jobban nekünk a lépés?


Kaszás Attila: - Nagyon jó mérkőzést játszott a két csapat. Azt gondolom, hogy a döntetlent megérdemeltük volna. Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez, saját csapatomnak pedig az őszi teljesítményükhöz!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz