7.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

7.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2012/2013 > Mérkőzések

Gyömrői SE - Bolha FTSE Tárnok 1-1 (1-1)
Gyömrő, Gyömrői SE
2012-09-29 - szombat 14:00
Játékvezető: Pásztor László
Aszisztens: Bíró Zsolt
Gól: Horváth László Dávid 20' ill. Nagy László 43'
Lap: Bartha Márk 80' ill. Sárai Ferenc 73'

A forduló további eredményei:
2012-09-29 - szombat

Felsőpakony KSE - Halásztelek FC 5-0
, Budakalász MSE - Törteli KSK 6-0, Újlengyel DSE - Fóti SE 3-0
2012-09-30 - vasárnap
Örkény SE - Veresegyház VSK
0-3, Kisnémedi MSE - Verőce SE 1-4, Alsónémedi SE - Hévizgyörki SC 2-2, Pilisi LK-Legea - Péceli SSE 0-2

Gyömrői SE: Laky Dániel - Maka Richárd, Kléh Zoltán László, Bartha Márk, Ribár Zoltán - Paulik Géza, Horváth László Dávid, Blazsán Tamás - Gerbovits Domokos (Fejszés Imre 89'), Kiss Péter (Szegedi Mike Zoltán 70'), Preska Bálint
Kispad: Szépvölgyi Norbert
Edző: Molnár Tamás

Tárnok Bolha KSK: Pintér László - Pusztai Csaba 5, Czeilinger Balázs 5, Dallos Bence 5, Ungvári Balázs 4 - Réti Tamás 5, Kiss Tamás 5, Nagy László 6 - Csillik Gábor 4 (Édes Bence 82'), Sárai Ferenc 6, Nagy Renátó 5
Kispad: Ravasz Márk
Edző: Szimandl Gábor

Az első félidőben nem tudtuk felvenni a versenyt a fizikailag erősebb hazai játékosokkal szemben. A vendégek uralták a játékot és óriási mezőnyfölényben játszottak. A 20. percben szabadrúgásból meg is szerezték a vezetést, Horváth László révén, 1-0. A játék képe alapján ugyan nem volt benne a játékban, de a 43. percben egy kontratámadás után a kipattanóra Nagy Laci érkezett időben és 8 méterről kapuba lőtt. 1-1.
A második félidőbe megváltozott a játék képe. Játékunk sokat javult. Szép támadásokat vezettünk és gólhelyzeteket teremtettünk. Kihasználtuk Nagy Renátó gyorsaságát, aki elfutás után 18 méterről leadott lövését sokan már bent láttak, ám a nyurga hálóőrnek sikerült a léc alól kikotorni a bombát. Lőttünk két kapufát is, de sajnos beljebb már nem jutottunk.
Az összkép alapján igazságos eredmény született. Az első félidő hazai fölénye ellenére sem volt meggyőző a hazaiak támadójátéka, viszont a második játékrészben nekünk voltak komolyabb helyzeteink.

Szimandl Gábor: -Hasznos mérkőzés volt a maga hibáival együtt is. Fegyelmezett csapatjáték volt, de ma többre nem voltunk képesek, mert hiányzott a vállalkozószellem. Gratulálok a fegyelmezettséghez!

Tabella a 7. forduló után

Házi góllövőlista a 7. forduló után

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz