4.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

4.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2013/2014 > Téli műfüves

Tárnok BKSK - Hidegkúti SC 2-1 (0-1)
Diósd, 2014-02-16 - vasárnap 14:00


Játékvezető: Péli Zsombor
Aszisztens
: Bíró Roland, Ferenczi Dávid
Gól:
Cseh István (öngól) 55', Nagy István 66 ill. Bedő Domonkos 30'
Sárga lap
: Csányi Tibor 9' ill. Sherer Gábor 15', Pétery Zoltán 28', Kovács Dániel 37', Cseh László 38'

A forduló további eredményei:
2014-02-15
PILE SC - Törökbálinti TC 4-3

2014-02-16
Perbál SC - Fogócska SE 2-1

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila - Csányi Tibor, Eke Gábor, Veszeli Tibor, Pusztai Csaba - Pluhár Bálint, Csibrik György, Nagy István - Ilyés Gergő, Gyulay Gábor, Sárai Ferenc
Edző: Kovács László

Hidegkúti SC: Gál László - Cseh László, Remetei F. Ákos, Cseh István, Pétery Zoltán (Stadtmüller Viktor 46') - Pál István Tibor, Badon Attila, Kovács Dániel (Fenyvesi Bence Péter 46'), Tamás Gábor (Szilágyi Gábor 31') - Bedő Domonkos, Scherer Gábor (Rusznák Tamás 72')
Edző
: Martin Béla

Ezen a mérkőzésen - a játék alapján - gólarányt kellett volna javítanunk, ám ezzel szemben a szoros győzelemért is megszenvedtünk. A mérkőzés elejétől kezdve úgy nézett ki, hogy nincs a két csapat egy súlycsoportban. Folyamatosan mi birtokoltuk a labdát, folyamatosan támadtunk, de támadásainkból hiányzott az elképzelés. Támadóink a 16-oshoz közeledvén rendre elpasszolták, elvesztették a labdát. Ahogy ez lenni szokott ilyenkor, meg is kaptuk érte a büntetést. Ellenfelünk egy mezőnyben eladott labdánkból megindult a kapunk felé és a tétovázó védelmünk mellett megszerezte a vezetést.
A második játékrészben már sokkal hatékonyabb támadó játékot produkáltunk. Jó pár lehetőségünk lett volna a gólszerzésre. 100%-os ziccereink is akadtak, de csak kétszer tudtuk ezt kihasználni. Ilyés Geri és Csányi Tibi egymaga külön-külön is simán eldönthette vola a találkozót.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz