25.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

25.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2014/2015 > Mérkőzések

Dunakeszi KUSE - Tárnok BKSK 0-0
Dunakeszi, 2015-05-02 - szombat 16:30


Játékvezető: Liebhardt András
Aszisztens:
Puskely Gábor Zsolt, Varga András
Lap: Füzesi Máté 92' ill. Csibrik György 89'  

A forduló további eredményei:
2015-05-02

Budakalász MSE - Piliscsaba SE 3-2, Gödi SE - Pomáz-ICO SE 0-4
2015-05-03
Perbál SC - Csomádi KSK 0-4, Szigetgyöngye SE - Kistarcsai VSC 0-0, Leányfalu SE - Péceli SSE 6-2
2015-05-06
Ürömi SC - Sóskút SKE 1-0
Szabadnapos
: PILE-Szántó

Dunakeszi KUSE
: Németh Attila - Csizmadia Péter, Horváth Imre, Nagy Dávid, Széles Zoltán - Szabó Balázs (Erdélyi János 63'), Cifra Máté, Kalicz Sándor, Váradi Ábel (Füzesi Máté 80') - Szabó Gábor, Veres Viktor
Kispad: Tardi Péter, Juhász Dénes
Edző: Zalaegerszegi Tamás

Tárnok Bolha KSK: Pintér László 6 - Kovács Gyula 7, Veszeli Tibor 6, Ilyés Attila 6, Nahaj Gergely 6 - Pluhár Bálint 6, Bakó Gábor 5 - Csillik Gábor 6 (Varga István 88' 0), Csibrik György 7, Tóth Tamás 5 (Nagy István 67' 0) - Sárai Ferenc 6 (Németh Kristóf 86' 0)
Edző: Szimandl Gábor

Manapság minden pontnak örülnünk kell és ma szereztünk egyet. Ami talán még a pontnál is örvendetesebb volt, hogy ismét igazi csapatként funkcionáltunk. A játékosok egymásért is küzdöttek. Kellett is ez, hiszen a tegnapi napon mindenki pályára lépett a KSK pályán Sulai Kriszti gyógyulásáért rendezett foci gálán. Ez azért főleg a 2. félidőben, kissé rányomta a bélyegét a srácok teljesítményére. A pénteki nagy meleg egy kicsit leszívott a mai kondícióból. Viszont a hihetetlen lelkesedés mindenkit átsegített a holtponton.
A mérkőzés bőven tartogatott izgalmakat. A hazaiak természetesen győzni szerettek volna. Nekünk Dunakeszin a döntetlen is megfelelt volna, de én az első félidő alapján a győzelmet sem tartottam kizártnak. Kiegyenlített volt a két csapat játéka. Gólhelyzet is adódott mindkét kapu előtt, sőt a játékvezető egy 16-oson belüli kezezést nem vett észre a dunakeszi védőknél.
A második játékrész első fél órája viszont nálunk a holtpontot jelentette és ekkor a hazaiak birtokolták inkább a labdát, nagy nyomást tudtak helyezni csapatunkra. A nyomást kibírták játékosaink, sőt a kontráink igen veszélyesek voltak. Az utolsó 15-20 percben már kijöttünk a szorításból és ismét kiegyenlített lett a játék.
Néhány izgalmas esemény a mérkőzésről:
10. perc: Csibrik Gyuri 40 méteres, pontos labdával indítja a jobbszélen Tóthot. Tomi elfut és az alapvonaltól mintaszerűen ad középre. Az érkező Sárait azonban védője megelőzi és sikerült a labdát kivágni.
19. perc: Jobb oldali beadás után a dunakeszi védő kézzel ért a labdához a 16-oson belül, ám a játékvezető sípja néma maradt.
21. perc: 20 méterre a kapunktól végezhetett el szabadrúgást a hazai csapat. A jól eltalált lövés csak centiméterekre kerülte el az alsó sarkot, de Pinyő így is rajta volt a labdán.
25. perc: Nahaj Gera bedobása egészen a dunakeszi kapu előteréig száll, de a felérkező Ilyés Attila fejese a kapufa éléről nem befele, hanem kifele pattan.
30. perc: Dunakeszi beadás a jobb oldalról. A labda a 11-es pont környékén pattog védőink és a hazai csatárok közözz, amikor Pintér kiront a kapuból és egy merész vetődéssel elcsípi a labdát.
33. perc: Ismét Pinyőnek akad dolga. A 16-os sarkáról keresztben lőtt bombát tol ki a hosszú felsőből.
60. perc: Pintér egy 2 méterről leadott lövést üt ki az alsó sarokból szögletre.
75. perc. Csillik Gábor beadását Sárai Feca lövi kapu fölé.

Szimandl Gábort kérdeztem:

Tabella a 25. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz