24.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

24.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2014/2015 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - Perbál SC 1-3 (1-1)
Tárnok, 2015-04-26 - vasárnap 16:30


Játékvezető: Kéri I. Zoltán
Aszisztens:
Kéri II. Zoltán ifj., Gosztonyi Balázs
Gól:
Ilyés Gergő 35' ill. Fülöp Lajos 17' 62', Nagy Gábor 50'
Lap: Ilyés Attila 25', Németh Kristóf 61', Kaszás Attila 62'  ill. Kovács Attila 40', Nagy Gábor 63'

A forduló további eredményei:
2015-04-25
Péceli SSE - Szigetgyöngye SE 1-1, Kistarcsai VSC - Budakalász MSE 1-6, Pomáz-ICO SE - Leányfalu SE 3-2
2015-04-26
Sóskút SKE - PILE-Szántó 2-0, Piliscsaba SE - Dunakeszi KUSE 1-0,
2015-04-29.
Csomád KSK - Ürömi SC 6-0
Szabadnapos
: Gödi SE

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila 5 - Nagy Dániel 5 (Nagy István 75' 0), Veszeli Tibor 0, Ilyés Attila 5, Nahaj Gergely 5 (Németh Kristóf 46' 5) - Pluhár Bálint 5, Ilyés Gergő 5 (Csillik Gábor 79' 0), Csibrik György 5 -  Czeilinger Péter 5 - Sárai Ferenc 5, Tóth Tamás 5 (Varga István 84' 0)
Kispad: Pintér László
Edző: Szimandl Gábor

Perbál SC: Tóth József (Kreutz Áron 89') - Miklósi Bence, Kámán Bence (Szász Harold 49'), Rimóczi Ádám, Pechter Dávid - Székely Balázs (Palányi Péter 82'), Fülöp Lajos (Csorba Zsolt 74'), Kovács Attila - Fenyőfalvi Krisztián, Járfás András, Nagy Gábor
Edző: Czakó Péter

A mai mérkőzésen megint csak nem úgy alakult az eredmény, ahogyan mi szerettük volna. Most már nehezen mondok ilyent, de talán ebben az idényben utoljára, hogy esélyesként - legalább is papírforma szerin - léphettünk pályára, de nem éltünk a hazai pálya adta lehetőséggel. Ezután ennél már csak nehezebb mérkőzéseink lehetnek.
Egy óvatosan kezdő, de nagyon keményen és határozottan játszó csapat volt mai ellenfelünk. Különösebb veszélyt - legalább is az első félidőben - nem jelentettek ugyan a kapunkra, de a ránk jellemző egyéni hiba megint bejött és a 17. percben egy kapu elé adott labdából mégis összehoztunk ellenfelünknek egy gólt. A befelé szálló labdánál Kaszás Attila kiáltott, hogy övé a labda, ám mégsem sikerült birtokolnia, így kezéről - Nahaj Geri által némileg akadályoztatva - leperdülve Fülöp Lajos elé került, akit megpróbált kapusunk még a mezénél fogva visszarángatni (már ez tizit ért volna), de nem sikerült. A játékvezető viszont kivárt és Fülöp végül így is a hálóba talált. A félidőben még sikerült az egyenlítés. Egy szép támadás után (talán ez volt a mérkőzésen az egyetlen épkézláb támadásunk) Ilyés Gergő talált közelről a perbáli kapuba.
A második félidőben fokozatosan őrlődtünk fel a test-test elleni párharcokban. Egyre többször kerültünk ki vesztesen ezekből a csatákból. Ráadásul a vendégek ismételt vezető gólja elég hamar jött. A 62. percben egy általunk vitatott tizivel növelte előnyét a Perbál. Lehet vitatkozni, hogy a tizi jogos volt vagy sem - a szituációban a játékhoz közelebb álló játékvezető a partjelző lengetésére állította csak meg a játékot és ítélte meg a büntetőt - de azt hiszem nem ezen múlott a mai vereség. A csapat az egész mérkőzésen, de főleg a második játékrészben mutatott gyenge, hit nélküli, mondhatnám gyáva játékának nem is lehetett egyéb vége.
Nehéz hajrá elé nézünk a bajnokságban. Sorsolásunk bizony nem könnyű, hiszen hátralévő ellenfeleink mind-mind - Szigetgyöngye kivételével - jóval előttünk járnak a tabellán. Szigetgyöngye ellen viszont idegenben játszuk, lehet, hogy ki-ki alapon. Azért próbáljuk meg!

Jelenetek a mérkőzésből, Aradi Béla kamerájából:

Szimandl Gábort kérdeztem:

Tabella a 24. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz