24.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

24.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT II. > 2013/2014 > Mérkőzések

PILE Pilisszentkereszt - Tárnok KSK II. 0-1 (0-0)
Pilisszentkereszt, 2014-05-18 - vasárnap 17:00


Játékvezető: Tóth Zoltán
Aszisztens:
Mércse II. László ifj., Fodor László
Gól:
Kelemen László 90'
Sárga lap: Glück Endre 15', Orosházi Dávid 67', Szilágyi Krisztián 71' ill. Ruzsinkó Zsolt 66', Tari Attila 86'

A forduló további eredményei:
2014-05-17
.
Tinnye KFC - Nagykovácsi SE 5-0,
Kisalag - Fóti SE 0-2, Kerepesi SBE - Visegrád SE 5-5, Pilisszentlászló BSI - Tahitótfalu SE 2-0
2014-05-28.
Szentendre VSE - Ürömi SC II. 6-0
Szabadnapos
:
Budajenő KSE

PILE Pilisszentkereszt:
Papucsek András - Jánszki Norbert, Szilágyi Krisztián, Klausz Bence, Mikusik Bálint (Horváth Árpád 81') - Horváth László (Glück Balázs 67'), Hegedűs Csaba, Cserni Máté, Dollinger Gyula - Orosházi Dávid, Glück Endre
Edző:

Tárnok KSK II:
Szabó Zoltán - Csuka József, Ruzsinkó Zsolt, Neuvert Sándor, Nagy Attila - Tari Attila, Bakó Gábor (Puskás Balázs 75'), Ilyés Attila (Kelemen László 52') - Gál Tibor, Csákány Zsolt, Lukács Zsolt (Kupi János 57')
Kispad: Szabó Zsolt, Huszár Balázs, Csákány Zsolt, Körtvélyesi Ádám
Edző:
Schrenck Rajmund

ABCD tudósítása:
Hosszas keresgélés után megtaláltuk a Pilisszentkereszt sportpályáját. Hazaiaknak csak a győzelem adhatott volna reményt a bajnoki címhez. Nekünk a döntetlen is elég lett volna az elsőséghez. Rögtön a mérkőzés elején Gál Tibi lépett ki a védők vonalából, és ajtó ablak helyzetben gurított a kapu mellé. Nagy erőkkel támadtunk, hol a Csoki, hol pedig Gál Tibi húzott el a szélen és adott középre veszélyesen. Hazaiak a hosszan előre ívelt labdákkal próbáltak helyzetet kialakítani, de a védelmünk nagyon magabiztosan, koncentrálva játszott. Az első félidőben inkább a kőkemény férfias játék dominált. Szünetben nem cseréltünk. Második játékrész is inkább a rengeteg párharcról szólt. Ilyés Attilát, Kelemen Laci váltotta, majd Lukit, Kupi Jani. Jani fej játékára szüksége is volt a csapatnak. Óriási csata zajlott a pályán.
Mikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent, akkor egy beadást követően Kupi fejelt kapura, amit ellenfelünk kapusa hatalmas bravúrral védett és a kipattanót Kelemen Laci védhetetlenül bevarrta. Ez a 90. percben történt, és a gól pillanatában edző, cserék, lecserélt játékos illetve a pályán tartózkodó összes játékos a játéktéren kicsi a rakást játszott.
Ezek után már csak a közép kezdésre maradt idő. Megszületett a várva várt bajnoki cím, amiért olyan sokat küzdött a csapat.
Az ünneplés elkezdődött Pilisszentkereszten és tartott egész úton, majd folytatódott Tárnokon, a focipályán.


Schrenck Rajmund:
- Azért nem osztályozom a játékosokat, mert hülyén nézne ki mindegyik neve mellett egy tízes. Végig küzdöttük a 90. percet. A nagy tét mellett sikerült egy nagyon sportszerű meccset játszani. Meg kell említenem azt a négy játékost is aki nem lépett pályára. Szabó Zsolesz, Gólyó, Putyi, Ádi, amikor én is elkönyveltem a döntetlent és szóltam nekik, hogy idő húzó cserének kell beállni egyesével, akkor ők azonnal jöttek és készen álltak a bevetésre. Sértődésnek jele sem volt. Na itt éreztem, hogy micsoda csapat áll mögöttem. Minden edzőnek egy ilyen társaságot kívánok, akik nem a saját érdeküket nézik, önzésnek egy szikra jelét sem tapasztaltam, de nem csak ezen a mérkőzésen. Azt is hozzá teszem, itt semmi csoda nem történt ezek a játékosok jobbak, mint ellenfeleik, és még egy csapatot is alkottak. Mindenki nagyon akarta ezt a bajnoki címet, sokat beszéltünk róla, számunkra nem volt más elfogadható csak a végső győzelem. Nem maradt más, mint sok sikert kívánni a második helyezettnek a megye II-hőz!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz