23.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

23.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-16 > 2018/2019 > Tavasz

BFTSE Tárnok - Abonyi KID FC 0-0
Tárnok KSK, 2019-05-12 - vasárnap 10:00

Játékvezető: Molnár Adrián
Aszisztens: Tímár Lóránd

Gól: -

Lapok: -

A forduló további eredményei: Pilisi LK - PeregSE 3-0 jn., Nagykőrősi Kinizsi SE - Albertirsa SE 1-3, Úri KSK - Sülysápi Gyerekfoci 2-15, Nagykáta SE - Dabas-Gyón FC 12-2

Szabadnapos: Felsőpakony KSE, Tápióság KSK

 

BFTSE Tárnok: Farkas Márk 7 - Balog Benjámin 7, Sedlac Attila 7, Hoppál Dániel 7, Ruzsinszki Bálint 6 - Száraz Gyula 7, Prókai Attila 5 (Pocseg Edmond 85' 0), Koperda Gergő 6 (Giczi Milán 88' 0), Somogyi Péter 6 - Pátrovics Dániel 6, Somogyi Ádám 7,

Edző: Kovács László


Abonyi KID FC: Dudok Bence - Micskó Milán, Molnár Milán (Kovács Zénó 67'), Angyal Milán, Gulyás Norbert, Lendvai Szabolcs, Nagy Kristóf, Dudok Máté, Bodor Szabolcs, Antal Kristóf, Balázs Szabolcs (Molnár Benedek 46')
Edző: Némedi Tivadar

Két jó csapat vívott egy izgalmas, jó színvonalú, jó iramú rangadót, ami gyakorlatilag a bajnoki ezüst,- és bronzérem sorsát volt hivatott eldönteni, de legalább is "nagyban befolyásolni".  Ezzel a döntetlennel jelenleg nálunk az előny. Azért, hogy ez biztosan realizálódjon, a hátra lévő 3 mérkőzésünket nyerni kell. Sorrendben Dabasra megyünk, Pereget fogadjuk és van egy elmaradt mérkőzésünk hazai pályán Úri ellen.
Maga a mérkőzés, amint azt már leírtam, nagyon jó volt. Talán mi kezdtünk egy kicsivel jobban és ez egy nagyon nagy helyzetben nyilvánult meg. Nagy mezőnymunkát végzett mindkét csapat. A félidő hajrája a vendégeknek sikerült kicsivel jobban, de előnyt ők sem tudtak szerezni. A második játékrészben hasonlóan izgalmas, hullámzó játék jellemezte a mérkőzést. Amit érezni lehetett, hogy amelyik csapat itt gólt rúg az megnyerheti a találkozót. Tudjuk már, hogy ez egyik félnek sem sikerült és azt gondolom, hogy az 1-1 pontot midkét csapat megérdemelte. Igazságos eredmény született.  Ami még óriási pozitívum volt, hogy két nagyon sportszerű csapat vívta a rangadót. Ezt teljesen alátámasztja az is, hogy a játékvezetőnek nem kellet laphoz nyúlni a 90 perc alatt. A krónikához az is hozzátartozik, hogy csapatunk foghíjasan tudott csak kiállni. 4 kulcsjátékosunk, Fülöp Ricsi és Fülöp Szabi családi okok, Németh Bence és Szász Karcsi betegség miatt hiányzott. Somogyi Ádám pedig nem teljesen egészségesen vállalta a játékot.
Kovács László:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz