19.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

19.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2015/2016 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - Százhalombattai LK 0-6 (0-3)
Tárnok, 2016-03-19 - szombat 15:00


Játékvezető: Varga András
Aszisztens: Kovács I. Gergő, Pálinkás István

Gól: Sipos Gergő Attila 4', Pregitzer Gábor 14' 66', Móra Krisztián 39', Kovács Gábor 47' 72'

Lapok: Bakó Gábor 24'

A forduló további eredményei:
Ráckeve VAFC - Hernád SE 2-1, Dunaharaszti MTK II. - Pereg SE 1-6, Fémalk-DDTE - Taksony SE II. 3-1, Dömsödi SE - Felsőpakony KSE 4-1, Gyál BKSE - UFC Gyömrő 3-3, Bugyi ASE - Sóskút SKE 3-2, Alsónémedi SE - FC Dabas II. 1-1

Tárnok BKSK: Pintér László 3 - Nagy Attila 3, Panyi László 3 (Ilyés Attila 35' 3), Eskulics Dávid 4, Nagy Dániel 3 - Bakó Gábor 3 (Süle Soma Kristóf 46' 3), Csibrik György 3 (Kürti Viktor 46' 4), Fagyal Bertalan 4 - Tóth Tamás 3, Sárai Ferenc 3, Csillik Gábor Krisztián 3 (Pusztai Csaba 68' 0)
Kispad: Ravasz Márk
Edző: Kaszás Attila

Százhalombattai LK: Szabó Gábor - Kádár József, Horváth László, Kovács Gábor, Versits Zsolt (Herczeg Soma 73') - Füzér Zoltán Bence, Pregitzer Gábor (Tóth Máté 78'), Kupi Zoltán (Borbély István 65') - Móra Krisztián, Sipos Gergő Attila (Takács Máté 46'), Lak Imre
Edző: Horváth László

Ezen a mérkőzésen sajnos nem sok ellenállást tudtunk mutatni a vendégekkel szemben. Már az előjelek is rosszat sejtettek. Veszeli Tibi 5 sárga lapja, Gyulay Gábor sérülése miatt nem állhatott a csapat rendelkezésére, de Csibrik is sérülten volt kénytelen kezdeni. Mint a meccsen kiderült a hosszú kihagyás után először kezdőként pályára lépő Panyi sem bírja még huzamosabb ideig és a 35. percben elfogyott az oxigénje. Az első perctől az utolsóig, alárendelt szerepet játszottunk. A gyorsan bekapott gól után teljesen szétesett a csapat és gyáván, hitehagyottan futballoztunk. Bár a gólok egy részét mi készítettük elő és tálaltuk fel ellenfelünknek, óriási hibákat elkövetve, mégis azt kell mondanom, hogy a vereség ilyen arányban is megérdemelt volt.

4. perc: Kupi vihette át akadály nélkül a középpályánkon és idította Sipos Gergőt, aki  rövid labdavezetés után, senkitől sem zavartatva, kilőtte a bal alsó sarkot. 0-1.

14. perc: A jobb szélről Móra gurította középre a labdát Siposnak, aki bár jó helyzetben volt, de mégsem a lövést választotta, hanem elengedte maga előtt a labdát. Ezzel védelmünket és kapusunkat is sikerült úgy megzavarni, hogy teljesen tisztán maradva guríthatott a 16-os vonalára érkező Pregitzer Gáborhoz, aki jól célzott és ismét a bal alsóban kötött ki a labada, pont ott, ahol 10 perccel előtte. 0-2.

28. perc: Mindösszesen kétszer kerültek a vendégek helyzetbe (mi sajnos egyszer sem) az eltelt szűk fél óra alatt, de ebből két gólt szereztek. Most annak örülhettünk, hogy végre egy lehetőségük kimaradt. Pintér kapus hárított egy 14 méteres lövést.

39. perc: Szöglet után érkezett a labda a rövid sarokhoz, de Csillik fejjel nem érte el, az érkező Móra Krisztián pedig 1 méterről besodorta a kapunkba. 0-3.

47. perc: A szögletzászló közeléből végeztek el szabadrúgást a vendégek a jobb oldalról. A félmagasan belőtt labdához senki nem ért hozzá, ami így az ötösön belülre, pont szemben a kapunkkal érkezett meg akadálytalanul az üresen álló Kovács Gábor elé, aki így könnyedén belsőzte azt. 0-4.

66. perc: Pregitzer Gábor kapott kiugratást a középpályáról. Eskuliccsal futott versenyt a labdáért. Belső védőnket lefutva, 11 méterről lőtt a kapunkba. 0-5.
72. perc: Szögletrúgásból szállt a labda az ötösön belülre, ahol - ma már sokadszor - akadálytalanul jutott a vendég támadóhoz, ezúttal Kovács Gáborhoz. Kovácsnak nem volt nehéz dolga közelről a kapuba találni. 0-6.

A 67. percig kellett várnunk a második félidőben, hogy végre helyzetig eljuthassunk. Eskulics Dávid emelte a labdát a védők feje felett a felfutó Pusztai elé, de Csaba lábáról kecsegtető helyzetben leperdült a labda és a kapu mellett hagyta el a játékteret.

Még két helyzet adódott a hátralévő időben, de mindkettő a battaiak előtt. Mindkétszer Takács Máté lövését hárította Pintér.


Kaszás Attila: - Gratulálok a vendégeknek a győzelemhez!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz