16.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

16.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-15 > 2016/2017 > Tavaszi mérkőzések

BFTSE Tárnok - Budakalász MSE 6-1 (2-0)
Tárnok, 2017-04-08 - szombat, 10h


Játékvezető: Néma Péter
Aszisztens: -
Gól: Bara Róbert 18' 57', Molnár Roland 33', Fülöp Szabolcs 41' 46', Fülöp Richárd 77' ill. Szalai Márton Jeromos 59'
Lapok: nem volt

A forduló további eredményei: Goldball '94 FC - Tabáni Spartacus 6-1, FC Budapest - Újpest FC, Ferencvárosi FC - RTK-Vasló 2-7, Újpest SC - Kőbányáért 0-9


Bolha FTSE Tárnok: Faragó Balázs 6 - Rebi Zsombor 6 (Balog Benjámin 60' 0), Barki Milán 7, Száraz Gyula 7, Tót-Suszt Tamás 6 - Molnár Roland 6 (Kis Péter 67' 0), Szász Károly 7, Kóka Zsolt 6 - Botta-Dukát Dominik 5 (Kálmán Máté 41' 0), Bara Róbert 7 (Fülöp Richárd 72' 0), Fülöp Szabolcs 7 (Somogyi Péter Pál 72' 0)

Edző: Kovács László

Budakalász MSE: Szabó Benedek Péter - Őri Levente, Szalai Márton Jeromos, Forgó Márk, Frcska Döme Ákos - Kiss Csongor, Ersching Dániel István, Szabó Máté - Szabó Máté Bendegúz, Pataki Ádám Endre, Kiss Gergely

Edző:

Jól kezdődött a mi szempontunkból a mérkőzés, hiszen az első 10 percben Bara Robi egymaga háromszor került gólhelyzetbe. Igazából úgy is kezdhettem volna, hogy rosszul kezdődött számunkra a mérkőzés, hiszen Bara Robi egymaga három gólhelyzetet kihagyott. Döntse el ki-ki saját maga! A továbbiakban is a mi csapatunk dominált, mindamellett, hogy mezőnyben a vendégek is mutattak szép dolgokat és egyáltalán nem játszottak alárendelt szerepet. Az első játékrészben nem is jutottunk tovább, mint 1-ről a 2-re. Értem ezalatt, hogy félidőben 2-0-ás vezetéshez jutottunk. A második félidő ténylegesen és egyértelműen jól kezdődött, hiszen Bara Robi középkezdésünk után az első támadásból gólt szerzett. Ez már megnyugtató előny volt, de szerencsére a gyerekek nem elégedtek meg ennyivel. Továbbra is mi irányítottuk a mérkőzést, rúgtunk még 3 gólt és emellett további helyzeteket is kidolgoztunk. A vendégeknek csak egy szépítő gólra futotta és néhány ígéretes támadásra, amit védőinknek sikerült semlegesíteni.

Szép volt fiúk!


Kovács László:  
- Jó játékkal megérdemelt győzelmet arattunk ha a helyzeteinket jobban használjuk ki nagyobb arányu is lehetett volna a győzelem.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz