15.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

15.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT II. > 2013/2014 > Mérkőzések

Tárnok KSK II - Ürömi SC II. 4-1 (1-1)
Tárnok, 2014-03-16 - vasárnap 15:00


Játékvezető: Kamal Norbert
Aszisztens:
Csősz Balázs, Németh Petra Anna
Gól:
Csákány Gábor 26' 87', Lukács Zsolt 70', Gál Tibor 90' ill. Tass Bence Huba 9'
Sárga lap: Csuka József 32', Kelemen László 55', Szabó Zsolt 66' ill. Örkényi Bence 26', Hazafi Mihály 63'

A forduló további eredményei:
2014-03-16
PILE Pilisszentkereszt - Tahitótfalu SE 10-1, Fóti SE - Nagykovácsi SE 1-0, Budajenő KSE - Visegrád SE 6-1
2014-06-08
Szentendre VSE - Tinnye KFC 8-0, Kerepesi SBE - Pilisszentlászló BSI 4-0
Szabadnapos
: Kisalag

Tárnok KSK II:
Szabó Zoltán 0 - Huszár Balázs 8, Ruzsinkó Zsolt 8, Neuvert Sándor 8, Csuka József 8 - Bakó Gábor 7 ( Szabó Zsolt 61' 7), Ilyés Attila 5 (Csákány Zsolt 71' 0), Kelemen László 7, Csákány Gábor 8 - Lukács Zsolt 6, (Puskás Balázs 72' 0), Körtvélyesi Ádám 5 (Gál Tibor '46 7)
Edző:
Schrenck Rajmund

Ürömi SC II: Szabó Gergely - Hazafi Mihály, Podhorcsek Dániel, Ipacs Norbert, Donkó Róbert - Koczó Richárd (Bíró Péter 60'), Dékány Dániel, Örkényi Bence - Bauer Tamás, Tass Bence Huba, Varga Gábor (Kozma László 80')
Kispad: András Ferenc
Edző: Ködöböcz Tibor

ABCD tudósítása:
Igen csak készült az Üröm a visszavágásra, hiszen - kihasználva, hogy megye II.-es csapatuk szabadnapos - hét olyan játékos is pályára lépett aki múlt héten a az első csapatban szerepelt.
Kicsit meg is leptek minket, nem tudtuk a megszokott nyomás alatt tartani ellenfelünket, sőt szép akciókat vezettek és egy szögletből a vezetést is megszerezték. Nagy erővel próbáltunk támadni ám, talán a viharos szélnek is betudhatóan sok hiba csúszott játékunkba. Azért Csákány Gabi kiugrása után egyenlítés az sikerült, ám nem vonulhattunk teljesen nyugodtan a szünetre.
A második félidőben sikerült pontosabban játszanunk, fokozatosan fölénybe kerültünk, de a vezetést csak a 70. percben sikerült megszereznünk, miután Lukács Zsolt ezúttal nem hagyta ki a kihagyhatatlant..
A cseréink jól szálltak be, ellenfelünknek nem sok esélye volt az egyenlítésre és a mérkőzés végén még két gólt szereztünk: Csoki ismételt, Gál Tibi gólja után már a középkezdésre sem volt idő.
Nehéz de megérdemelt győzelem volt.

Schrenck Rajmund: - Az első félidőben a hozzáállással voltak gondok, nem ütköztünk, sétálgattunk. Kapott gólunknál is aludtunk. Próbáltuk a szélre fogni, szerencsére a védelmünk végig szélcsendben játszott és korrigálták a hurrikán fogságába esett társaik hibáját. Azért volt pozitívuma is az első játékrésznek az egyenlítő találatunk. Szerencsére a szünetben kicsit mindenki magába nézett, és egy másik csapat vonult ki a pályára. Ismét segítettek a cserék a csapaton. Fontos volt az is, hogy ne kezdjünk el ívelgetni, mert nincs az a gyors játékos, aki utolérné a labdát. Ezt szem előtt tartva futballoztunk, és ennek meg is lett az eredménye, mert sakk-mattra játszottuk a helyzeteinket, amiből születtek a gólok. Bosszantó első félidő után egy elfogadható második félidőt produkáltunk, a helyzetek alapján megérdemeltük a győzelmet.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz