14.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

14.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2014/2015 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - Gödi SE 1-1 (1-1)
Tárnok, 2014-11-16 - vasárnap 13:00


Játékvezető: Orosz István
Aszisztens:
Moldván István, Tinnyei István Dániel
Gól:
Csákány Gábor 35' ill. Sápi Márton 43'
Lap: -  ill. Tuza József 51' , Sápi Márton 80' , Millin Tamás 87'

A forduló további eredményei:
2014-11-15
Ürömi SC - Dunakeszi Kinizsi USE 2-0, Kistarcsai VSC - Péceli SSE 3-0
2014-11-16
PILE-Szántó - Budakalász MSE 1-2, Sóskút SKE - Szigetgyöngye SE 3-2, Csomádi KSK - Leányfalu SE 3-6, Piliscsaba SE - Pomáz-ICO SE 1-2
Szabadnapos
: Perbál SC

Tárnok Bolha KSK
: Pintér László 5 - Szász Csaba 5 (Gyulay Gábor 61' 6), Ilyés Attila 6, Kovács Gyula 6, Nahaj Gergely 6 - Bakó Gábor 6, Gál Tibor 6 (Kupi János 77' 0), Csibrik György 7 - Czeilinger Péter 7, Lingli Gábor 6 - Csákány Gábor 7
Kispad: Kaszás Attila, Csuka József, Lehotka Botond, Körtvélyesi Ádám
Edző: Kovács László

Gödi SE: Jakus Zsolt - Kránitz Attila (Mellár Ádám 70'), Botos Kristóf, Csesznák Tamás, Tuza József (Millin Tamás 64') - Honti Barnabás (Tollas Gábor 60'), Jakus Szabolcs (Rezneki Péter 77'), Sápi Márton - Kolumbán Attila, Csánki Krisztián, Oláh Dániel
Kispad: Mangold Carlo, Lukács Zoltán
Edző: Tuza József

Nagyon jó ellenfelet fogadtunk a mai mérkőzésünkön. Göd nagyon szimpatikus és nagyon kultúráltan játszó csapat képét mutatta. Nekünk minden pontra szükségünk van és játékosaink így is álltak hozzá a mérkőzéshez. Ebből egy izgalmas mérkőzés alakult ki. Mi inkább a védekezésre fektettük a fő hangsúlyt. Ez a mérkőzés képén is látszott. Mezőnyben a vendégek birtokolták többet a labdát. Nagyon szervezetten építették támadásaikat. Ez a mezőnyfölény viszont nem jelentett nagyobb veszélyt kapunkra, mint a mi támadásaink a gödi hálóra. Legveszélyesebb támadásaikat a széleken vezették, de a kapunk előtt már kevésbé jelentettek veszélyt. Védőink nagyon fegyelmezetten játszottak és verték vissza a vendég csatárokat. Igazi helyzetre fél órát kellett várni, de ez a gödi kapu előtt adódott és óriási pechünk volt az esetnél. Csibrik Gyuri indította félpályától mélységben Gált. Tibi előtt a védő nem tudta a labdát elrúgni. A labdát középpályásunk jó ütemben emelte kapura, de a felső kapufáról visszapattanva a kapus kezeiben landolt. Két perc múlva egy gödi támadó lőhetett kedvező helyzetből kapura, de a labda magasan, fölé szállt.
A 35. percben megszületett vezető gólunk. Csibrik lövése egy védőről került Csoki elé tiszta helyzetben és ő nem is hibázott. 8 méterről lőtt Jakus kapujába. 1-0. Sajnos az egyenlítés is megtörtént még ebben a félidőben. A 43. percben szabadrúgást végezhettek el a vendégek, kapunktól 30 méterre a jobboldalról. A labda az 5-ös és a 11-es pont közé szállt, ahol védőink lemaradtak és Sápi Márton senkitől sem zavartatva fejelhetett a kapunkba. 1-1. A 45. percben egy Bakó szabadrúgás után volt még egy Csibrik fejes, mely kiszorított helyzetből került kapu mellé.
A második félidő hasonló játékot hozott, mint az alső. A vendégek többet támadtak, de támadásaikat nem tudták eredményesen befejezni, igaz mi sem. A mérkőzés utolsó percében mi viszont a győzelmet is megszerezhettük volna. Gyulay Gábor már csak a kapussal állt szemben az 5-ös sarkánál, de játékosunk lövése Jakus kapus vállában akadt el.
A mérkőzésen igazságos döntetlen született egy kitűnö ellenfél ellen. Az egy pont sajnos nem sok, de jelen helyzetben ezt is meg kell becsülni.

Szimandl Gábor
: - Mondhatnám, hogy ha berúgjuk a helyzeteket akkor !?! De nem teszem, mert tudom, hogy ahhoz, hogy a gól megszülessen a csapatnak még sok mindent meg kell tennie. Ez a következő szezon feladata. Viszont a mostani feladatot remekül végezték és ehhez gratulálok minden játékosnak!

Tabella a14. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz