14.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

14.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-21 > 2013/2014 > Tavaszi mérkőzések

BFTSE Tárnok - Halásztelek FC 1-4 (0-2)
Tárnok,
2014-05-18 - vasárnap 15:00


Játékvezető: Kamal Norbert
Aszisztens
: Waller Franz Georg
Gól:
Lingli Gábor 64' ill. Kulcsár Zoltán 29', Pásztor József 40', Kovács Gyula (öngól) 55', Utasi Károly  61'
Sárga lap: Lingli Gábor 38' ill. Kiss Sándor 38', Oláh Dávid 80'

A forduló további eredményei:
2014-06-07.
Délegyháza KSE - Dömsödi SE 1-5
Dunavarsányi TE - Sóskút SKE 3-4
Szabadnapos
: Pereg SE

Bolha FTSE Tárnok: Ravasz Márk 5 - Viszokai János 5, Szász Csaba 5 (Édes Bence 42' 5), Kovács Gyula 5 (Németh Kristóf 68' 5), Nagy Dániel 5 - Sárai Ferenc 5 (Gonda Roland 72' 0), Czeilinger Péter 6 (Czeilinger Zsolt 76' 0), Csibrik György 5 - Lingli Gábor 6 (Süle Soma 78' 0), Tóth Tamás 5 (Kürti Viktor 46' 5), Csuka Zsolt 5
Kispad: Pintér László
Edző: Szimandl Gábor

Halásztelek FC: Bodnár Roland (Papp Viktor 87') - Kiss Sándor, Kulcsár Zoltán, Takács Zsolt (Nagy Szilárd 84'), Zsitnai Simon - Cseri Ferenc, Kondor Norbert (Kóti Mátyás 58'), Pásztor József (Bálint Csaba 70') - Dabasi Zoltán, Deák Tamás, Utasi Károly (Oláh Dávid 62')
Kispad: Szabó Norbert
Edző: Farkas Zsolt

Bajnokként léptünk pályára ezen a mérkőzésen, tehát nehéz volt motivációt találni. Ezen a téren talán az vezérelhetett volna bennünket, hogy a veretlenségünk megőrzése lehet a tét. Úgy látszik ez nem volt elég nagy motiváció. Nem arról van szó, hogy a srácok nem hajtottak volna. Akart itt jól teljesíteni minden játékos, de a koncentrációval komoly problémák voltak. A vendégek viszont nagyon akartak és ennek megfelelően nagyszerűen játszottak. Náluk csak a győzelem jelenthetett sikert, hiszen ez esetben visszaszerzik a bronzérmet jelentő 3. helyet a tabellán. Ez döntötte el ezt, az eredmény ellenére is végig kiegyenlített játékot hozó mérkőzést.
Az első félidőben némi mezőnyfölényben játszottak a vendégek, de gólhelyzetek előttünk adódtak inkább. Köztük kettő óriási. Igaz, hogy gólt így is csak Halásztelek ért el, szám szerint kettőt. A második játékrész első fél órája hasonlóképpen zajlott, mármint ekkor is csak vendégeink értek el találatot, illetve ez nem egészen igaz, mert a harmadikat Kovács Gyuszi egészen távolról továbbitotta a kapunkba (mi ez, ha nem az összpontosítás hiánya). A negyedik gól után viszont óriási mezőnyfölénybe kerültünk. A rekkenő hőségben elfogyott a halásztelkiek ereje és szinte egykapuztuk az utolsó 15-20 percet. Szép támadás után Lingli Gabi szépített, aki Nagy Danitól kapott nagyszerű indítást. Dani négy embert kicselezve óriási lendülettel hozta fel a labdát saját tizenhatosától. Pár perccel később egy jobboldali támadás után Czeilinger került helyzetbe, de a 16-oson belül gáncsolták. A tizit Csuka Zsolt végezte el. A labda a kapufán csattanva pattant vissza a mezőnybe de az érkező Gondát szerelték az alapvonalon túlra.
Nagyon jó mérkőzést láttak a szurkolók és valljuk be, nagyon kevés ilyen volt tavasszal ebben az U21-es bajnokságban. Minden jó, ha a vége jó. A mérkőzés lefújása után pezsgők pukkantak, hiszen bajnoki címet ünnepelhetett a gárda. Szimandl Gábor edzőre pedig boldog játékosai ráborítottak egy láda vizet, ami gondolom, ebben a hőségben nagyon jól is eshetett. Szép volt fiúk!!!

Szimandl Gábor:
- Az élet nagy igazsága most is bebizonyosodott, mégpedig az, hogy "minden fejben dől el". Mindenki értse ahogyan akarja, de szerintem jobb csapat voltunk, mint a Halásztelek, mégis kikaptunk 4-1-re. Gratulálok a CSAPATNAK  a BAJNOKI címhez!

Videóösszefoglaló:

Így ünnepeltek a mérkőzés után a bajnokok:

A teljes mérkőzés videója a holtidők kivonásával:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz