13.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

13.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2012/2013 > Mérkőzések

Verőce SE - Tárnok Bolha KSK 1-0 (1-0)
Verőce, Verőce SE Sporttelep
2012.11.11 - vasárnap 13:30
Játékvezető: Molnár Csaba
Aszisztens: Séra Balázs, Kovács Bálint
Gól: Duba Balázs 43'
Lap: Hannus Balázs 37', Rudolf Gergely 39', Plachi András 93' ill. Szabó Kristóf 11', Fehér Roland 69'

A forduló további eredményei:
2012-10-10 - szombat 13h30

Felsőpakony KSE - Pilisi LK-Legea 1-0
, Budakalász MSE - Gödöllői SK 0-2, Törökbálinti TC - Péceli SSE 5-0
2012-10-11 - vasárnap 13h30
Alsónémedi SE - Gyömrői SE
0-2, Örkény SE - Újlengyel DSE 1-1, Kisnémedi MSE - Hévízgyörki SC 2-3, Veresegyház VSK - Halásztelek FC 1-0

Verőce SE: Kürtössy Gábor 7 - Rudolf Máté 6, Dizmatsek Emil 6, Hannus Balázs 6 (Debre Gergely 46' 6), Rudolf Gergely 6 - Duba Balázs 7, Szűcs Zoltán 6, Honti Csaba 6 (Müller Attila 65'), Madar Tamás 6 - Bánáti Gergő 6 (Plachi András 54' 5), Bartha Levente 6 (Horváth Norbert 70')
Edző:
Stedra Zsolt

Tárnok Bolha KSK:
Kaszás Attila 5 - Csibrik György 5 (Lehotka Botond 77'), Veszeli Tibor 6, Eke Gábor 6, Nagy István 5 - Pluhár Bálint 5, Fehér Roland 6, Gyulay Gábor 6 - Szabó Kristóf 4 (Panyi László 46' 5), Kapcsos Norbert 4, Lingli Gábor 5
Edző: Kovács László

Az időjárásról észre sem lehetett venni, hogy már november közepe táján vagyunk. Az idő szép és kellemes volt, a játék szépsége viszont már hagyott kivánnivaló maga után. Inkább az óriási küzdelem volt a jellemző, ami viszont mégis csak látványossá tette a mérkőzést. Az első félidőben inkább a hazaiak játszottak enyhe mezőnyfölényben. Mindjárt a mérkőzés elején egy nagy verőcei lövés szállt alig kapu fölé. Többnyire a mi térfelünkön folyt továbbra ia a játék, ám ez kapunkra nem sok veszélyt jelentett. Helyzetig nem jutottak el a hazaiak. Mondhatom ezt még a 43. perc eseményeire is, pedig akkor született meg a mérkőzés egyetlen gólja, ami döntött a 3 pont sorsáról. Történt, hogy az ötösünkön belülre ívelt labdára kapusunk nem reagált elég gyorsan és Duba Balázs feje érte el előbb a labdát. Duba fejéről pedig kapunkba jutott a laszti. 1-0. Ez - ahogy mondani szokták - a kapus sors. Kaszás Attila az egész bajnokságot kitűnő formában védte végig. 11-eseket fogott és bravúrokat hajtott végre, ám ebben a szituációban nem reagált elég gyorsan és győzött a támadó játékos. Mindez ráadásul a félidő befejezése előtt történt, a 43. percben.
A második játékrész képe összességében már egészen mást mutatott. A félidő közepéig még kiegyenlített volt a játék, de a mérkőzés utolsó negyedében már szinte felbillent a pálya. Ellenfelünk fáradni látszott. A mérkőzés hajrájára, Kovács László mindent egy lapra feltéve a 77. percben védőt (Csibrik) támadóra cserélt (Lehotka) és átállt a 2-4-4 formációra. A védelemből Ekét is előre tolta. A hadrend változás sajnos nem hozott eredményt. Az igen keskeny és nem túl hosszú pálya a védekező, hazai csapatot segítette. Betömörülve védték kapujukat, minket pedig sürgetett az idő. Ennek ellenére két ziccerünk is akadt. Gyulay már csak a kapussal állt szemben, de sikerült belelőnie a labdát, Fehér Roland fejese pedig a kapufán csattant. Hadrendünk miatt a fellazuló védelmünk ellen néhány kontra támadásra is futotta a hazaiak erejéből, ám ezeket még így is sikerült visszavernünk.
Nagy csata volt, amit talán a szerencsésebb csapat nyert. A döntetlen igazságosabb eredmény lett volna.

Dobos Géza
, a Verőce technikai vezetője: – Végre egy olyan egygólos mérkőzést játszottunk, amely a mi javunkra dőlt el. Korrekt játékvezetés mellett teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.

Kovács László: – Döntetlenszagú mérkőzést egy szerencsétlen góllal tudtunk elbukni.

Tabella a 13. forduló után

Házi góllövőlista a 13. forduló után

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz