12.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

12.forduló

Bajnokságok 2019/2020 > FELNŐTT > Ősz

Tárnok KSK - Ráckeve VAFC 1-2 (1-0)
Tárnok KSK sportpálya, 2019-11-02 - szombat 13:30

Játékvezető: Aszódi Csaba
Aszisztens: Bíber János, Sziebig Nikoletta

Gól: Tóth Tamás 34' ill. Tóth Dávid 46', Agulanna Morris 62'

Lapok: Ilyés Attila 52' , Váradi Gergő 70' ill. Márkus Zsolt 66' , Tóth József 75' , Tóth Roland 86'

A forduló további eredményei: Péteri KSK - Felsőpakony KSE 0-2, Aranyszarvas SE - Örkény SE 1-5, Halásztelek FC - Tápiószecső FC 2-5, Bugyi SE - Alsónémedi SE 1-2, Újhartyán VSE - Taksony SE II. 1-6, Tápiószelei SE - Üllői SE 6-2, Pereg SE - FC Dabas II. 1-0


Tárnok KSK: Pintér László 8 - Pusztai Csaba 7, Veszeli Tibor 7, Csizmarik Zoltán 7 (Szabó Zsolt 86' 0), Nagy István 7 - Czeilinger Zsolt 5, Ilyés Attila 6 (Nagy Dániel 58' 6) - Takács Patrik 7 (Száraz Gyula 61' 6), Váradi Gergő 7-2=5 - Tóth Tamás 7 (Demján Dénes 82' 0), Vida Péter 7
Edző: Kaszás Attila

Ráckeve VAFC: Zelei Tamás - Agócs Gábor, Tóth Roland, Gyurcsányi Péter, Kelemen Gábor, Horák Gyula (Balogh Róbert 87'), Kecskés Zsolt (Tóth József 30'), Márkus Zsolt, Tóth Dávid, Kalmár Sándor (Földi Roland 70'), Agulanna Morris (Mosoni Attila 82')

Kispad: Matus Tamás, Laori Abraham

Edző: Szanyó Tibor


Csoportunkban ma a hazai csapatok fekete napja volt. Négy mérkőzésből, négyet nyertek a vendégek. Ha mindenáron szeretnénk valami pozitívat keresni, hát találunk. Mint hazai csapat, mi szenvedtük el a legkisebb gólkülönbségű vereséget.

Két, nagyjából azonos képességű csapat találkozott, ahol nekünk megint csak egy kicsi hiányzott a pontszerzéshez. Az első félidőben hullámzó, összességében kiegyenlített játék folyt. Mindkét oldalon maradtak ki helyzetek. Pintér Lacinak kétszer kellett védeni, viszont mindkét hárítása a parádé kategóriába tartozik. Mi viszont ugyanennyi helyzetből egyszer betaláltunk, Tóth Tomi remek helyzet felismerésének köszönhetően.

A második játékrész viszont katasztrófálisan kezdődött számunkra. A vendégek támadója a félidő 1. percében a jobb oldalon először Nagy Istvánon, majd Veszeli Tiboron is áthámozta magát, aminek gól lett a vége. Még 10-15 percig fölényben játszott Ráckeve, de ezt az időszakot megúsztuk további gól nélkül. Negyedóra elteltével újra kiegyenlített csata folyt. Mindkét csapat elég sok hibával játszott, de a küzdelemre és a változatos játékra nem lehetett panasz. A továbbiakban is akadtak szépszámmal helyzetek mindkét oldalon, amiből nekünk nem sikerült értékesíteni egyet sem, Ráckeve viszont a 62. percben ismét mattolta védelmünket, ezzel átvéve a vezetést. Azután a 70. percben Váradi Gergő egy szabadrúgás elvégzésének akadályozása miatt megkapta második sárgáját és máris létszámhiányosak lettünk. A hajrában nem látszott meg, hogy emberhátrányban játszunk. Kaszás Attila cserékkel frissített és igyekezett "gyorsítani" a csapatot. Behozta Száraz Gyuszit, Demján Dinit és a legvégén Szabó Zsoleszt is. Ez eredményes is volt, mert főleg Száraz Gyulának köszönhetően, akinek gyorsaságát kihasználva a jó indításokkal lerázta a védőket. Gólhelyzetek is kialakultak, de sajnos ki is maradtak. A vendégek ekkor már tördelték a játékot és többnyire húzták az időt, de hát bár mi tehettük volna ugyanezt. Mi viszont futottunk az eredmény után, de nem sikerült utolérni.

Azt gondolom, hogy megint csak az a kicsi plusz hiányzott, amivel egy ilyen kiegyenlített mérkőzésen pontot, vagy ahogy ellenfelünk bebizonyította, pontokat lehet szerezni. Sajnos ez már sokadszorra sem sikerült nekünk.

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz