10.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

10.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-21 > 2014/2015 > Tavaszi mérkőzések

BFTSE Tárnok - Ócsa VSE 2-4 (0-1)
Tárnok KSK, 2015-05-16 - szombat 14:00


Játékvezető: Pécsi Imre
Aszisztens:
Weigerding György
Gól:
Pusztai Csaba 58', Kürti Viktor 75'
Lap: - ill. Szekeres Tibor 29'

A forduló további eredményei:
Ferencvárosi FC - Solymári SC 2-1, Alsónémedi SE - Ráckeve VAFC 5-1, Sóskút SKE - Hegyvidék UFC 0-9, Százhalombattai VUK SE - Viadukt SE-Biatorbágy 4-0, Felsőpakony SK - Taksony SE 3-0

Bolha FTSE Tárnok
: Pintér László 5 (Ravasz Márk 70' 0) - Demján Dániel 5, Eskulics Dávid 6, Pusztai Csaba 6, Németh Kristóf 5 - Kovács Gyula 5, Süle Soma Kristóf 5, Szász Csaba 5, Czeilinger Balázs 5 (Czeilinger Zsolt 50' 5) - Miseta Roland 5 (Demján Dénes 75' 0), Kürti Viktor 5
Edző: Csizly Attila

Ócsa VSE: Szöllősi Norbert - Ignácz Tamás, Maksi Bence, Assenbrenner István, Gáspár Norbert (Szűcs Károly 90') - Kövér István (Virág Renátó 67'), Szekeres Tibor, Kiss Richárd Sándor (Nagy Róbert Ármin 89') - Ignácz Attila, Szabó Dániel, Hajzlinszki Zsolt Dániel (Hollender Csaba 74')
Edző: Kövér István

Kimondottan rosszul játszottunk ezen a mérkőzésen. Keveset futottak a játékosok és többen is minden motiváció nélkül játszottak. Ennek ellenére is nagyot léphettünk volna már az első félidőben is a 3 pont megszerzése felé, de három óriási helyzetet is elpuskáztunk. Ellenfelünk nagyjából egyetlen helyzetéből szerezte meg a vezetést. A második játékrészben ahelyett, hogy rákapcsoltunk volna, inkább még egy kicsit vissza is estünk játékban. A vendégek növelték is előnyüket, azonnal a kezdés után. Jó 10 perc múlva sikerült szépíteni. Baloldali támadás futott Czeilinger Zsolt révén, aki az alapvonal közeléből visszagurította a labdát Pusztainak. Csaba két csel után helyezett Szöllősi kapujába. Ilyen támadásokból és befejezésekből kellett volna jóval több ezen a mérkőzésen. Amikor felcsillant a remény, pár percre rá ismét elszállt, mert a vendégek 11-eshez jutottak. Pinyő rajta volt ugyan a labdán, de a lapos lövésre már nem ért le, így Ócsa ismét két gólra növelte előnyét. Ezt követően 10 percen belül az addig két gólos Szabó Dániel belőtte harmadik gólját is. A 4-1-es előny már behozhatatlan volt. Kürti Viktor révén még szépítettünk, de a két gólos vendég győzelem megérdemelt volt. Ők annyival voltak jobbak, hogy sokkal jobban akarták a győzelmet, mint a mi játékosaink. Pedig amikor elkezdtünk játszani, akkor igen szép dolgokat is csináltunk. Sajnos ezen a mérkőzésen ebből csak felvillanásokat láttunk és ez kevés volt a jó eredmény eléréséhez. Maradéktalanul csak a végig jól játszó Eskulics Dávid dícsérhető.

Csizly Attila: -
A második félidő utolsó 15 percében mutatott játék hasonlított egyedül a labdarúgáshoz. Ha ezt 75 percig tudtuk volna produkálni, és csak az utolsó 15 percben mutattunk volna a képességeink alatti játékot, feltehetően az eredmény máshogy alakul. Sajnos a mai napon mindenki tudása alatt játszva próbálta a mérkőzést lehozni. Nagyot kell javulnunk, hogy Taksonyból ponttal tudjunk hazajönni!

Tabella a 10. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz