08.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

08.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-21 > 2013/2014 > Tavaszi mérkőzések

Sóskút SKE - BFTSE Tárnok 2-4 (1-2)
Sóskút, 2014-04-27 - vasárnap 10:00


Játékvezető: Kulcsár Róbert Gyula
Aszisztens
: Szilágyi József
Gól:
Hilbert Mátyás 28', Schlégel Ákos 47' ill. Süle Soma Kristóf 17', Viszokai János 23', Tóth Tamás 70', Kürti Viktor 73'
Sárga lap: Pénzes Balázs 14', Starzl Ádám 21', Antal Lajos 87'

A forduló további eredményei:
2014-04-26.
Pereg SE - Halásztelek FC 7-2, Dömsödi SE - Dunavarsányi TE 2-3

Szabadnapos
: Délegyháza KSE

Sóskút SKE
: Hegyi Bálint - Kolonics Krisztián, Starzl Ádám, Hilbert Mátyás, Lakatos Sándor - Melis József, Sömnek László, Antal Lajos, Schlégel Ákos - Paulik Bence, Pénzes Balázs
Kispad: Györbíró Róbert, Jónás Géza
Edző:

Bolha FTSE Tárnok: Ravasz Márk 5 - Czeilinger Zsolt 6 (Daka Dominik 80' 0), Völgyi Ádám 5, Kovács Gyula 6, Gonda Roland 6 (Kürti Viktor 72' 0) - Szász Csaba 6, Viszokai János 6 (Demján Dániel 80' 0), Süle Soma 6, Csillik Gábor 5 - Nagy László 6 (Németh Kristóf 78' 0), Tóth Tamás 6
Edző: Szimandl Gábor

A mérkőzést három, nagyjából egyenlő időtartamú periódusra lehet felosztani. Az első 30 percben nagyszerűen játszottunk. Pontosan építettük fel támadásainkat és két gólt is rúgtunk. Az első félidő utolsó 15 percében és a második játékrész első 15 percében inkább a hazaiak domináltak. Nagyon lelkesen és helyenkén jól is játszottak. Ezen időszak alatt sikerült egyenlíteniük. Ezután ismét mi szereztünk vezetést és ezzel el is dőlt a mérkőzés. Mi nagyon jól bírtuk a hajrát, ellenfelünk viszont fejben és fizikálisan is elfáradt.
Percről percre:
15. perc: Schlégel 20 méteres lővését a léc alól tornázta ki Ravasz Márk.
17. perc: Nagy a középkörből indította Tóthot a bal szélen. Tóth Tamás beadásába Csillik ért bele és róla Süle elé került, aki közelről, laposan passzolta a labdát a hazaiak kapujába. 0-1.
23. perc: Nagy Laci cselezett a sóskúti 16-os sarkánál, amikor védője felrúgta. A 11-est Viszokai Jani laposan lőtte a bal alsó sarokba. 0-2.
26. perc: Völgyi Ádám tört előre és adott kitűnő passzt Nagynak. Laca 16 méteres lövését Hegyi kiütötte.
28. perc: Hilbert vette észre, hogy Ravasz Márk a 16-os környékéig kimerészkedett kapujából. Kapura emelt és kapusunk felett behullott a labda a hálóba. 1-2.
47. perc: Ravasz egy lövést szögletre mentett. A beívelt labda sok láb között haladt el az 5-ös környékén, mígnem Schlégel elé került, aki bekotorta kapunkba. 2-2.
50. perc: Tóth Tomi mélységi indítását Nagy Laci fejjel maga elé teszi és megindul a sóskúti kapu felé, de az utolsó pillanatban védője beéri és szögletre szerel.
53. perc: A hazaiak a félpályánál szereznek labdát és azonnali indítás után Antal Lajos húz el, de tiszta helyzetből a hosszú sarok mellett lövi el a labdát. Óriási hazai helyzet volt.
60. perc: Völgyi a felezővonalról szánja el magát lövésre, miután ezúttal a hazaiak kapusa állt kissé kint a kapujától, de a labda a kapufán csattant. Nagy közelről ismételt, de lövését szögletre hárította Hegyi Bálint.
61. perc: Labdát veszítünk a félpályánál, de a kapura törő sóskúti játékos az üres kapuba sem tud betalálni.
63. perc: Tóth beadását Nagy közelről lövi kapura, de Hegyi bravúrral véd.
66. perc: Csillik kap indítást. Ő Tóth passzol. Tomi egyböl lő. A kapus ugyan még bele tud érni a labdába, de kezéről a kapuba száll. 2-3.
74. perc: A mérkőzés legszebb támadása fut a pályán. Szász Csabi, Tóth Tomi, Nagy Laci a labda útja. Nagy Laci tovább tolja Kürti Viktor elé, aki nem hiváz. 2-4.
77. perc: Kovács Gyula nagyszerű mélységi labdáját Kürti fejeli alig fölé.
79. perc Völgyi Ádám szintén mélységi passzal indítja a nagyszerű ütemben kitörő Süle Somát, akinak lövése kapu fölé száll.

Szimandl Gábort kérdeztem:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz